« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Muškarci, ovo je zdrava prehrana za vas

Prije nego što vam draga sjedne na glavu i počne zanovijetati, pa i tjerati vas na raznorazne dijetne aranžmane, uvrstite ove namirnice u svoj meni i nabijte ih joj na nos kao izuzetno zdrave

Šipak je nevjerojatno zdrav
Šipak je nevjerojatno zdrav (Wikipedia)
Više o

zdrava prehrana

,

šipak

,

muškarci

,

rajčice

Zdrava prehrana i muškarci obično ne idu u istu rečenicu, pogotovo u našoj kulturi gdje bez masne mesine, rakije i gemišta niste muško.

Stoga, prije nego što vam draga sjedne na glavu i počne zanovijetati, pa i tjerati vas na raznorazne dijetne aranžmane, uvrstite ove namirnice u svoj meni i nabijte ih joj na nos kao izuzetno zdrave - što će vam otvoriti mogućnost za gemišt ili pivo po izboru, ako ništa drugo.

>> Po čemu su muškarci gori od djece >>

Češnjak - snižava razine lošeg kolesterola, a tu će pomoći i losos, koji uz to svojim velikim udjelom omega-3 masnih kiselina smanjuje rizik od raka prostate i depresije.

Integralne žitarice - trebale bi biti obavezno na jelovniku, što kao doručak, što u obliku kruha koji je najbolje ispeći sam. Vitamini i minerali pobrinut će se za zdravlje, biljna vlakna za osjećaj sitosti i zdravu i redovitu probavu.

>> Muškarci jedu zdravo iz straha od žena >>

Rajčice - pune su likopena koji je odličan antioksidans, a uz to štiti od sunca i sprječava razvoj raka prostate. Kad smo već kod zdravlja u genitalnom dijelu, bez kamenica ne biste smjeli, jer su pune cinka koji, osim što pomaže libidu i spolnom zdravlju, čuva bujnu i gustu kosu.

Superhrana - borovnice također brinu za vašu prostatu, a uz to smanjuju rizik od srčanih bolesti i gubitka pamćenja, brokula štiti od raka debelog crijeva i raka prostate, a jaja puna proteina i željeza ojačat će vam kosu.

>> Zdrava prostata sada i zauvijek >>

Šipak - snižava loš kolesterol i čuva zdravlje prostate. Čaša soka dnevno dat će vam bogatstvo vitamina, minerala i antioksidansa.

Eto, nije tako teško?!

22.07.2017. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno