« Seks
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
SEKS

Muškarci i seks - imaju li pojma o tome?

Ukratko, kad se dođe do prvog seksa, muškarci gledaju samo da je to žena i to je, više manje, sve što će znati... nije baš dobro, nije li?

Nisu baš nešto pametni...
Nisu baš nešto pametni... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

Scenario je uvijek isti - kad se čeka ili se dogovara prvi seks s novim partnerom, žene će od toga napraviti pravu umjetnost... od priprema i svega što trebaju napraviti traje otprilike šest sati, vjerovali ili ne.

Naravno, muškarci će se obijati, vjerojatno i obući čistu košulju, staviti kondome u džep i gotovi su za otprilike 5 do 10 minuta.

Očekivano, ovolika razlika mora biti vidljiva, barem u pristupu, jer kad bi znale što zapravo muškarci primjećuju na ženama kad se seksaju prvi puta, skratile bi to vrijeme na najviše šestinu, ako ne i manje.

>> Što muškarci misle o ženskom tijelu tijekom seksa >>

Što se tiče fizičkog izgleda, muškarci prvo primjećuju oči, a tek nakon toga grudi i guzu, dok ih ostali dijelovi tijela (osim, naravno, jel' ...) ne zanimaju niti najmanje niti na njih obraćaju pažnju.

Osim toga zanima ih je li žena spremna preuzeti inicijativu i koliko je samopouzdana u krevetu. Stoga, sljedeći put slobodno uštedite odlazak kozmetičarki, depilaciju obavite sami, a ni frizerka ne treba zaraditi od vašeg prvog seksa s novim partnerom. 

>> Kad bi prvi seks željele žene, a kad muškarci >>

21.08.2021. 21:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.08.2021. 09:53
    Muskarci vole sex vise od zena
Novi komentar
nužno
nužno