« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana
SAVJETI

Mršavite li jogurtom?

Govorimo o tome hoće li konzumiranje jogurta podržati vaše napore u mršavljenju ili ne

Započnite dan jogurtom!
Započnite dan jogurtom! (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

jogurt

Jogurt može biti koristan dodatak svakom režimu zdrave prehrane ili mršavljenja zbog svog impresivnog nutritivnog profila. Međutim, prvo je ključno razumjeti kako se najbolje uklapa u vaš svakodnevni životni stil i prehranu 

Jogurt nudi probiotike - mnoštvo vrsta jogurta nudi žive aktivne kulture, također poznate kao probiotici. Ove korisne bakterije mogu podržati zdrav crijevni mikrobiom, što je povezano s boljim upravljanjem težinom i poboljšanom probavom.

Prepun je hranjivih tvari - jogurt je prepun esencijalnih nutrijenata kao što su vitamin D, kalcij i vitamini B skupine. Kalcij, posebno, može igrati ulogu u regulaciji tjelesne težine i metabolizma masti.

Nevjerojatno je svestran - možete uživati ​​u jogurtu na toliko načina, a mogućnosti za zdrave preljeve su beskrajne. Korištenje bobičastog voća s kapljicom svježeg meda s farme ili orašastih plodova i sjemenki kao dodatak vašem jogurtu samo će mu dati dodatni nutritivni poticaj. Ovi dodaci mogu povećati sadržaj vlakana u vašem doručku, dodatno potičući osjećaj sitosti.

Sve u svemu, jogurt je zdrav i dobar za vas... jedite jougrt!

07.11.2023. 08:10:00
Novi komentar
nužno
nužno