« Seks
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
NO NO

Male ženske tajne u seksu

Žene neke stvari žele, a neke baš i ne kad je u pitanju seks, a evo kratke liste onih koje vam baš nikad neće otkriti same od sebe

Nekoliko slatkih tajni koje treba znati
Nekoliko slatkih tajni koje treba znati (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

orgazam

,

najbolji seks

,

želje

,

seksualne igrice

Žene svoje osjećaje pokazuju otvoreno na svim mjestima, no tajne želje obično ostaju tajne, pa tako i one u spavaćoj sobi gdje ima nekih stvarih koje žele, ali bome i onih koje ne žele ni pod razno.

Recimo, one epske seanse seksa u kojima to traje satima ne ostaju u predobrom sjećanju najvećeg broja žena. Dugačak ih seks umara, a može postati i bolan, tako da oni koji misle da u krevetu moraju biti maratonci zapravo prilično griješe. OK, ima i takvih žena, no one su vrlo, vrlo rijetke.

Za razliku od uvriježenog mišljenja da je ženama za seks potrebna duga predigra, jutarnji seks ne spada u tu kategoriju. Onako tople i mazne ispod pokrivača zapravo nemaju baš ništa protiv buđenja uz jutarnji eksplozivni orgazam. 

Muškarci se ne trebaju bojati preuzeti kontrolu u krevetu, jer ženama to odgovara, naročito ako to nije prvi seks. Stoga, jači bi se spol trebao brzo naučiti svemu što partnerica voli i to zorno demonstrirati pri svakom seksu, autoritativno je vodeći prema vrhuncu. 

Jednako tako, ni romantika nije uvijek poželjna, no tu se muškarci moraju iskazati u poznavanju govora tijela partnerice, koja će jasno dati do znanja da nije potrebno paliti svijeće i stavljati omiljeni CD za seks, nego što prije skinuti sve sa sebe i baciti se na nju.

I da, za kraj, i žene vole eksperimente u krevetu, barem jednako toliko kao i muškarci. Stoga, nema čekanja ...

12.09.2013. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno