« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
WTF?!

Kućanski poslovi ipak ubijaju, zar ne?

Kućanski poslovi često su glavni problem u vezi, a puno više se bune žene kojima oni obično padaju na teret, no možda se ipak ne bi trebale ...

Žene se bune, ali ti im poslovi - produžavaju život
Žene se bune, ali ti im poslovi - produžavaju život (Shutterstock)
Više o

žene

,

kućanski poslovi

,

muškarci

Kućanski poslovi najčešće su gotovo na samom vrhu problema u vezi, a situacija se obično odvija tako da se žena pobuni jer zapravo radi dvije pune smjene - jednu na poslu, a drugu u kući.

No, znanstvenici tvrde da ne bi trebale situaciju shvaćati toliko ozbiljno, jer im ti poslovi zapravo - produljuju život.

Naime, istraživanje je pokazalo da žene koje peru, čiste i peglaju u prosjeku žive i do tri godine duže od onih koje to ne rade.

S druge strane, muškarcima koji žive u skladu s dobom u kojem živimo i nemaju problem s kućanskim poslovima život ostaje isti, no postoji jedna druga aktivnost koja će im produžiti život i do 2.7 godina - vrtlarenje.

Kako to? Pa, morat ćemo se vratiti sve do doba kad su naši preci počeli dijeliti poslove na muške i ženske, jer upravo je to glavni razlog ovakvih rezultata - muškarci su oduvijek radili jednu vrstu poslova, žene drugu i to je jednostavno ostalo tako tijekom cijele povijesti ljudskog roda

No, vrijedi spomenuti da muškarci koji dijele kućanske poslove s dragom imaju puno bolji seksualni život od onih koji to ne rade, a kako seks produžava život, situacija ipak nije tako crna - uhvatite se vi krpe i usisavača, dečki, bit će vam bolje u svakom slučaju!

24.10.2016. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno