« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
A KAD ONO...

Koliko zapravo ima poza u seksu

Ako niste akrobati pod plahtama, ne dajte se pokolebati. Rijetko tko jest.

Poza u seksu ima - šest. I to je to
Poza u seksu ima - šest. I to je to (Arhiva)
Više o

seks

,

poze

Tko bi rekao! Znate sve one poze u seksu o kojima ste čitali i koje ste možda (ne)uspješno isprobavali? Ispada da ih nema neizbrojivo puno kao što smo pretpostavljali. Vjerovali ili ne, postoji samo 6 glavnih poza u seksu, a sve ostale su samo varijacija na temu.

A tih blaženih šest su misionarska, kaubojska, obrnuta kaubojska, doggy ili pseća poza, žlica i stajaća poza.

No, sigurno se pitate, što je s famoznom pozom 69? Nju ne spominjemo jer se naša lista sastoji samo od poza koje uključuju vaginalnu penetraciju.

Sve ostale poze iste su te s pokojim udom okrenutim na drugačiju stranu. A gdje je ostala Kama Sutra, stari hinduistički tekst napisan oko dvjestote godine prije Krista, dok su ljudi još imali vremena lijena popodneva provoditi među plahtama umjesto prateći Igru pijestolja i najnovije statuse na Facebooku? Upravo u Kama Sutri se tih šest glavnih poza, među svim njezinim varijacijama, i najbolje vidi.

Dakako, ovo 'otkiće' nije pokušaj da vas se obeshrabri da pokrenete maštu u krevetu, baš obrnuto. Dokazuje da oni koji ne izvode akrobacije u spavaćoj sobi nemaju ništa manje zanimljiv seksualni život od onih koji su spremni na malo žešće aktivnosti, jer sve se svodi na iste temelje. Na kraju krajeva, svima nam je cilj isti kada je u pitanju vođenje ljubavi, ne moramo se pritom potrgati kako bismo dokazali da smo maštoviti.

Piše: Andrea Holi
30.08.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno