« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
BROJKE

Koliko treba trajati seks da žene budu zadovolj(e)ne?

Pokazalo se da je najveći broj ispitanika zadovoljan s 11 do 13 minuta predigre i 7 do 8 minuta seksa, no seksa su zapravo željeli više

Kako da oboje budete zadovoljni?
Kako da oboje budete zadovoljni? (Dreamstime)
Više o

žene

,

seks

,

orgazam

,

trajanje seksa

Trajanje seksa jedna je od tema oko koje se redovito lome koplja, jer muškarcima je potrebno puno manje vremena da postignu orgazam, pa posljedično većina njih nakon toga okrene leđa dragoj i veselo zahrče, dok ona ostane - nezadovolj(e)na.

Dobro, koliko bi onda trebao trajati seks da i žena bude zadovoljna, pitate se? Pitala se i ekipa magazina GQ i analizirala rezultate cijelo niza istaživanja. Rezultati pokazuju brojke koje su većini muškaraca - nedostižne.

Naime, pokazalo se da je najveći broj ispitanika zadovoljan s 11 do 13 minuta predigre i 7 do 8 minuta seksa, no seksa su zapravo željeli više.

Idealnom se pokazala kombinacija od 11 do 13 minuta predigre i 14 do 16 minuta seksa. No, kako zapravo stojimo po tom pitanju? Katastrofalno, pokazala su istraživanja iz 2015. koja kažu da prosječan seks traje - 5.4 minute, a samo jedno je dobilo brojku od 7.5 minuta.

Jedino što jadni muškarci mogu napraviti kako bi zadovoljili ženu je da produže predigru i podignu temperaturu na razinu koja bi bila dovoljna da i partnerica za tih jadnih pet i pol minuta stigne do vrhunca ... no kako da oni nakon predigre izdrže toliko dugo?

No, i ovo su samo brojke ... ako je vama dobro, mislimo pritom na oba partnera - uživajte i ne obazirite se na gore napisano.

11.09.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno