« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
OPA :)

Koliko traje dobar seks? Cijeli život!

Uvijek postoji način za zadovoljavanje svojih želja, a takav pristup rezultira odličnim seksualnim životom tijekom cijelog životnog vijeka

Seks se voli cijeli život
Seks se voli cijeli život (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

interes za seks

Žene se često optužuju da nisu pretjerano zainteresirane za seks, a "znalci" će obično dodati i da i taj interes koji imaju postaje potpuno zanemariv s godinama. Na sreću, u stvarnom životu je potpuno obrnuto - ako vam je seks drag, bit će vam drag uvijek.

Zanimljivo istraživanje je provedeno na 600 žena starih od 40 do 65 godina tijekom četiri godine nedvojbeno je dokazalo da je važno tijekom cijeloga života uživati u seksu.

U anketi na početku istraživanja polovina je žena izjavila da im je seks umjrereno važan, dvadeset posto je reklo da im nije važan, dok je tek deset posto njih ustvrdilo da im je seks vrlo važna stvar u životu.

Žene koje su razmišljale na taj način pokazale su se i najzadovoljnijima svojim seksualnim životom, što jasno govori da uvijek postoji način za zadovoljavanje svojih želja i da takav pristup rezultira odličnim seksualnim životom tijekom cijelog životnog vijeka.

Štoviše, niti u poznijim godinama nisu se odricale seksa čija se učestalost, istina, s godinama smanjivala, no bez obzira na to njihove su potrebe bile zadovoljene i one su bile sretne, što je najvažnije.

Vrijedi istaknuti i da je najveći broj takvih žena imao najmanje problema sa zdravljem, kako fizičkim tako i psihičkim, pa savjet za kraj već pogađate - seksajte se što više!

08.12.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno