« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
10. 2. 2010.

Knjiga dana - Špela Perc: Ljepota pokreta

Tjelovježba za zdravo tijelo i smiren duh

Više o

moderna vremena info

,

tjelovježba

,

knjiga dana

,

Špela Parc

Čovjek je stvoren za kretanje. U žurbi svakodnevice kretanje sve više odbacujemo, što prije ili poslije ugrožava naše zdravlje, i u mnogih ljudi pojavljuju se brojni problemi koji proizlaze iz života što ga provodimo sjedeći.

U ovoj ćete knjizi pronaći cjelovite programe za samostalnu vježbu koja održava tijelo i opušta duh. Autorica, po profesiji osobna trenerica, predstavlja četiri vrste vježbi kojima ćete osnažiti tijelo i duh. Odaberite onu koja vama najviše odgovara - istegnite kralješnicu, razgibajte se i osjećajte se bolje!

Špela Perc nudi vam čitav set vježbi i praktičnih tehnika (pilates koja jača čvrstoću i pokretljivost mišića i kostura, oblikuje stas i otklanja posljedice nezdravog i prisilnog držanja.opisane su precizno i detaljno te popraćene ilustracijama; joga, drevna filozofija sjedinjavanja tijela i duha; vježbe Pet Tibetanaca koje vas vode na pravi izvor mladosti, energije; zdrava prehrana kojom zaokružujete aktivnu brigu za tijelo i duh) koje će vam pomoći da bolje osluškujete svoje tijelo i osjetite koja vam hrana daje životnu snagu.

 

Izdavač: Mozaik knjiga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
10.02.2010. 11:29:20
Novi komentar
nužno
nužno