« Knjiga
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
19. 5. 2010.

Knjiga dana - James Borg: Moć uvjeravanja

O razvijanju vještine uvjeravanja

Više o

moderna vremena info

,

knjiga dana

,

James Borg

,

Uvjeravanje

,

Legacy

Svi mi poznajemo ljude koji su nevjerojatno uvjerljivi. Uz šarm bez truda, na neki način uvijek iznova uspijevaju osvojiti naše povjerenje, zanimanje i podršku. No, u svijetu neprekidne poplave informacija vještina izgrađivanja mosta međusobnog razumijevanja postaje sve važnija i teža. Prava komunikacija uključuje povjerenje, integritet i empatiju.

James Borg, psiholog rada i savjetnik za poslovanje, u svojoj knjizi govori o načinu razvijanja i primjene ovih vještina. Ona je rezultat osobnih iskustava iz mnogih godina uspješna rada u propagandi, prodaji, marketingu, psihologiji rada i poučavanju - sve uz potporu istraživanja bihevioralne i socijalne psihologije.

Budući da su sve navedene metode iskušane i testirane, cilj je knjige pojednostavljenje procesa uvjeravanja prikazivanjem njegove primjene u 'životnim' situacijama. Knjiga će vam pokazati način na koji ćete uvjerljivo obrazložiti sebe i svoje misli, učinkovitije 'čitati' druge i na taj način dopustiti sebi veću uvjerljivost, te postići da vam ljudi vjeruju i osjećaju naklonost prema vama.

 

Prevela Branka Lucarić

Izdavač: Veble commerce

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
19.05.2010. 10:10:00
Novi komentar
nužno
nužno