« Seks
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
OPA :)

Ključni faktori dobrog seksa

Sva sila istraživanja su jasno dokazala da je za seks ključna opuštenost žene, koja mora imati potpuno povjerenje u partnera

Par detalja koje bi trebali znati...
Par detalja koje bi trebali znati... (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

,

najbolji seks

Seks je različit kao što su i različiti ljudi - sto ljudi, sto načina seksa, mogli bi reći... no, neke stvari ipak su zajednička većini ljudi.

Najbolji seks najveći je broj ljudi, čak 96 posto u zadnjem istraživanju, imao s osobom s kojom su bili emotivno povezani, što iznenadnom ludom seksu s potpunim strancem na čudnovatom mjestu ostavlja tek mizernih par postotaka.

Pokazalo se da postoje još dva ključna sastojka u čarobnom napitku za odličan seks, a to su još osjećaj da nas netko voli i fizička privlačnost.

Kad se ovi sastojci malo raščlane, postaje jasno da seks nije samo fizičko iskustvo, kako bi mnogi zaluđeni pornićima mogli pomisliti, već da je psihička dimenzija izuzetno jaka. 

To potvrđuje i sva sila prijašnjih istraživanja koja su jasno dokazala da je za seks ključna opuštenost žene, koja mora imati potpuno povjerenje u partnera kako bi se potpuno predala u njegove ruke i zaboravila na svoje brige i nesavršenosti koje često stoje na putu dobrog seksa.

Stoga, u krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar.

Ponekad i fantastičan, vjerujte.. češće nego što mislite!

23.01.2022. 21:02:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.01.2022. 21:45
    Sex i strast ne migu jedno bez drugog
Novi komentar
nužno
nužno