« Putovanja
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
ASTROLOGIJA

Kamo putuju horoskopski znakovi?

Ako vjerujete u horoskop, provjerite jesu li u zvijezdama zapisana i vaša putovanja

Horoskop za putovanja
Horoskop za putovanja (Shutterstock)
Više o

astrologija

,

putovanja

,

horoskop

,

horoskopski znakovi

,

najbolja putovanja

,

horoskop putovanja

Da pojedini horoskopski znakovi ukazuju na određene karakterne osobine diljem svijeta vjeruju milijuni ljudi koji redovito ili barem povremeno provjeravaju što im je zapisano u zvijezdama.

Pored godišnjeg, mjesečnog, tjednog i dnevnog horoskopa, vrlo je popularan i kineski horoskop, te erotski horoskop. Astrolozi tvrde da su i čitavi gradovi pod utjecajem određenih znakova pa je tako, na primjer, Berlin pod vladavinom Ovna (zbog dominacije Marsa), Rim Lava, a New York Vodenjaka (zbog dominacije Urana). Astrolozi prema tome mogu odrediti i optimalna putovanja za pojedine horoskopske znakove: 

Bik
Najviše od svega voli udobnost. Nije spreman na rizik i ne osjeća se sigurno na nepoznatom teritoriju. Važni su mu kulinarski doživljaji.
Bikovi rado posjećuju destinacije kao što su Bologna, Dublin, Parma, Zurich, Kreta, Mallorca, Monaco i Izrael.

Blizanci
Cijene raznolikost, rado se kreću, skloni su edukativnim putovanjima te tečajevima stranih jezika u inozemstvu.
Vole upoznavati nove ljude pa se odlično snalaze u Londonu, Buenos Airesu, Egiptu, Danskoj, Norveškoj, Tunisu i Turskoj.

Rak
Što jednostavnije i udobnije to bolje. Fascinira ga priroda, a na putovanjima se želi osjećati kao kod kuće.
Idealne destinacije: Milan, Amsterdam, gradovi koji leže uz more, Venecija, Argentina, Sejšeli, Tajland i Vijetnam.

Lav
Lav traži luksuz. Želi da ga se tretira kao kralja, voli avanture i spreman je na putovanja potrošiti više od ostalih znakova.
Najbolje se osjeća u velikim i snažnije razvijenim gradovima. Savršenu kombinaciju uživanja i zabave pružaju mu Los Angeles, Chicago, Rim i Oman.

Djevica
Voli kada su putovanja unaprijed isplanirana do detalja i puno pozornosti polaže na troškove. Cijeni čistoću, a najsretnija je kada putovanjem može učiniti i dobro djelo za vlastito zdravlje. Preferira "pregledne" gradove kao što su Basel, Boston, Lyon, Toulouse....

Vaga
Cijeni klasičnu ljepotu, a posebno važne karakteristike destinacije su prirodna obilježja, kulturna ponuda i atmosfera na ulicama.
Savršenu kombinaciju dobiva u Hong Kongu, Lisabonu, Kopenhagenu, Šangaju, Beču te na Novom Zelandu.

Škorpion
Traži mistična odredišta, tajanstvene lokacije i uzbudljive situacije, odnosno sve što pobuđuje njegovu maštu. Upravo iz tog razloga se dobro osjeća u Liverpoolu, Messini, Munchenu, Tokiju, Washingtonu, ali i Hrvatskoj, Libanonu, Maroku, Španjolskoj, Mađarskoj i na Cipru.

Strijelac
Strijelci su kozmopolitski nastrojeni. Putuju rado i često, bilo u inozemstvo ili po vlastitoj domovini. Svugdje se osjećaju kao kod kuće, lako sklapaju poznanstva i odlično se orijentiraju. Vole razgledavati čitave zemlje kao što su Finska, Australija, Kenija, Peru i Švedska.

Jarac
Zapravo ne voli putovati. Teško se odlučuje napustiti vlastita četiri zida, ali kada se na to konačno odluči preferira klasične destinacije. Na putovanja odlazi rijetko i ona u pravilu kratko traju.
Odgovaraju mu Bruxelles, Moskva, Oxford, Varšava, Češka i Južnoafrička Republika.

Vodenjaci
Traže uzbuđenja i gradove koji "nikad ne spavaju". Vole raznolikost pa tako na putovanjima spajaju ugodne šetnje ulicama, piknik u parku, razgledavanje kulturnih znamenitosti, restorane, koncerte, predstave... Bogatu ponudu koju traže Vodenjaci pronalaze u New Yorku, San Franciscu, Sydneyju i u Rusiji.

Ribe
Ne mogu zamisliti ljetovanje bez mora. Opušta ih pogled u daljinu, mir, romantika, zalazak sunca i prirodne ljepote.
Savršene destinacije: Santiago de Compostela, Sevilla, Jeruzalem, Bangkok, Portugal, Šri Lanka.

Ovan
Na putovanju su uvijek u akciji i uvijek preuzimaju inicijativu u organizaciji. Vole "žive" gradove poput Berlina, Marseillea, Nepala, Kambodže i Meksika. 

21.04.2012. 22:16:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ivan Kovačić
    23.08.2012. 11:59
    Ja sam po horoskopu bik i istina je ovo što ste napisali. Volim kuhati, a i posjetio sam Dublin. Predivno mjesto.
Novi komentar
nužno
nužno