« Putovanja
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
SKYSCANNER

Najneljubazniji narodi na svijetu

Ako volite putovati u zemlje u kojima se osjećate potpuno neželjeno i svi vam daju do znanja da smetate, evo liste najgorih

Francuzi i Rusi dobili su najviše glasova za negostoljubivost
Francuzi i Rusi dobili su najviše glasova za negostoljubivost (Arhiva)
Više o

putovanja

,

putovanja

,

najbolje destinacije

,

skyscanner

,

negostoljubivost

,

neljubaznost

Putovanja su zamišljena kao lijepa iskustva, prilika za upoznavanje različitih tradicija i običaja. Naravno, nije uvijek tako, a svi smo barem jednom bili negdje gdje smo se osjećali neželjeno, suvišno i potpuno zanemareno.

Portal za putovanja Skyscanner.com odlučio je anketirati svoje korisnike i pronaći najneljubaznije nacije na svijetu, a rezultati su prilično iznenađujući kad se uzmu u obzir silne milijarde koje te zemlje zarađuju od turizma.

Ako ste očekivali da su Hrvati pri vrhu liste, prevarili ste se, jer samo 1.57% korisnika Skyscannera smatra našu zemlju grozno negostoljubivom, što nas je svrstalo na 15. mjesto, između Grka i Austrijanaca.

Apsolutni pobjednici su Francuzi, za koje je glasalo gotovo 20% korisnika, slijede Rusi s preko 16% glasova, a treće mjesto osvojili su Britanci s desetak posto glasova, tek pola posto više od četvrtih Nijemaca. 

Zadnje mjesto na listi dijele Brazil i Karibi sa zanemarivih 0.08 glasova, stoga, ako imate želju putovati i osjećati se sjajno, predlažemo da prije planiranja provjerite listu neljubaznosti i negostoljubivosti ovdje.

08.04.2012. 09:53:05
Novi komentar
nužno
nužno