« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
MMM

Kakve muškarce žene žele u krevetu

Žene imaju neke svoje kriterije kad su u pitanju muškarci koje žele odvući u krevet

OK, ne baš ovakve ... :)
OK, ne baš ovakve ... :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

muškarci za seks

Žene imaju određeni tip muškarca za sve u životu, pa tako i one koje bi uvijek odvukle u krevet, a na prvom su mjestu ipak i dalje alfa mužjaci. Da, geekovi su in i sve je to lijepo i krasno, no tip prepun testosterona i dalje se traži u krevetu - strast, čista strast i ništa više od toga.

>> Kakav seks žene vole >>

Gentlemani još uvijek izazivaju uzdahe žena, pa kad elegantan i pristojan muškarac, dobro obučen i sa znalački odabranim parfemom pokaže odgoj i galantnost, teško da će mu neka žena odoljeti, makar samo tu večer.

I tu je situacija vrlo jasna - takav će muškarac u krevetu napraviti sve da se žena osjeti kao božica seksa, pa vrijedi i to isprobati barem jednom u životu.

>> 237 razloga zašto žene žele seks >>

Na kraju, tu je onaj tip kojeg obično ne vole prijatelji i prijateljice žene koja naleti na njega - tip koji "ima nešto". Što? Obično ništa osim šarma i lukave glume, no i to će upaliti gotovo svake večeri ako se često mijenja društvo. Jedino pripazite da mu u džepovima ne "zaostanu" neke vaše stvari kad se bude iskradao iz stana u zoru ...

21.12.2014. 23:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    22.12.2014. 08:29
    Samo one koji imaju veliku kurčinu.
Novi komentar
nužno
nužno