« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Kako znati da ste u lošoj vezi

Početak veze je i više nego uzbudljiv i zanimljiv, no upravo takvo oduševljenje može nam zamagliti prosuđivanje i uvesti nas u probleme

Toksične odnose treba prepoznati na vrijeme
Toksične odnose treba prepoznati na vrijeme (Arhiva)
Više o

ljubomora

,

veza

,

loše navike

,

loša veza

,

toksični odnosi

Nova veza uvijek je uzbudljiva, trbuh je pun leptirića, glava u oblacima ... a radi li se o vezi koja je dobra za vas, saznat ćete, po običaju - prekasno. Nije loše prepoznati znakove da je veza zapravo toksična i da ne bi trebali ostati u njoj, pa evo par savjeta koje su prikupili kolege u TOI.

Tako je, primjerice, činjenica da vas veza umara jedan od prvih znakova toksičnosti odnosa. Obično se to može prepoznati osjećajem da dajete više nego što primate, pa razmotrite malo dinamiku odnosa i ulaganja vas i vašeg partnera.

>> Kako loša veza može utjecati na zdravlje >>

Jednako tako, ako od samog početka veze morate hodati po jajima oko partnera, biti pažljivi u biranju riječi ili paziti što ćete raditi, definitivno se nalazite na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Ništa manje loše nije ni preuzimanje partnerovih loših navika kako biste ga impresionirali. Ne morate početi pušiti, piti, ne spavati noćima ... Da vam je to u krvi, tako biste se ponašali i bez novog partnera, nije li tako?

>> Kako jednostavno izbjeći lošu vezu >>

Ljubomora na samom početku može čak i biti razumljiva, no ako se nastavlja, otkriva da se partner ne može riješiti kompleksa manje vrijednosti što unosi velike probleme u vezu.

>> Kako prekinuti lošu vezu >>

Niti stalno izvlačenje pogrešaka iz prošlosti ne može napraviti ništa dobro za vezu,  jer takvo ponašanje jasno govori da partner ne želi riješiti problem. Kako je i ravnopravnost važna za vezu, pripazite da vas novi partner ne odvoji od prijatelja i obitelji.

03.11.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno