« Seks
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
HE HE

Kako znati da je žena dobra u krevetu

Muškarce više od svega zanima, ma koliko oni to negirali, kakav će biti seks s novom partnericom ... pa evo nekoliko znakova koji odaju one prave

Poljubac već govori puno
Poljubac već govori puno (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

dobar seks

Muškarci nove potencijalne partnerice uvijek zamišljaju u krevetu, željeli oni to priznati ili ne, a vjerojatno bi svaki dao prilično vrijedne stvari kad bi mogao unaprijed znati kakva će ona biti u krevetu.

No, na sreću, postoje neki znakovi koji vam mogu odmah dati do znanja s kim imate posla, štoviše, već po prvom poljupcu možete zaključiti puno toga. Ako je sramežljiva, koristi malo jezika i brzo se povlači, to nije dobar znak. S druge strane, ako se dugo i nježno poigrava s jezikom ili vam ga usisava, možete biti sigurni da će u krevetu biti pravi vatromet.

>> Koje su žene najbolje u seksu >>

Drugo, ples bokova, omiljeno odmaralište muških očiju također je vrlo znakovito. Lelujavi bokovi govore o sjajnoj kontroli tog dijela tijela, što posljedično znači fantastičan seks.

Prvi izlazak može vam reći još ponešto, i to po dodirima. Ako nova partnerica nema problema s tim da vas dodirne i ne povlači se odmah kao da ju je opalila struja, sigurno će biti opuštena i u krevetu. Opuštena žena = sjajan seks, dokazano.

>> Sladoled otkriva kakvi ste u krevetu >>

Za kraj, ako ne bježi od teme seksa, štoviše, bez problema razgovara o tome, jednako će tako reagirati i u krevetu - otvoreno i bez srama.

22.08.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno