« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
DRAGI ...

Kako žene tjeraju vodu na svoj mlin

Svaka žena ima neke svoje male trikove kojima će svog muškarca nagovoriti da napravi baš ono što ona želi, a evo i par univerzalno učinkovitih

Čuj, meni bi trebalo ...
Čuj, meni bi trebalo ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

trikovi

,

nagovaranje

Žene mogu prilično lako nagovoriti muškarce da rade ono što one žele, no do tog znanja ne dolazi se baš jednostavno. Ako vaš dragi pravi frajer (ili se pravi), evo par trikova za nagovaranje koji uvijek pale.

Uvijek će dobro doći pretvaranje u slatkicu, iako inače možda imate čvršći pristup. Mazan i zavodnički glas otvara sva vrata u muškoj glavi, bez nekih većih problema.

Najbolja i najjednostavnija varijanta je - natjerati muškarca da pomisli da je ideja zapravo njegova, što će ga napaliti da to i napravi. No, za to stvarno trebate poznavati svog partnera i servirati mu svoj plan suptilno kroz nekoliko dana tako da on stvarno pomisli kako je došao sam samcat na tu ideju. Vi se, naravno, malo protivite, pa popustite, tako da on još i misli kako vas je pobijedio ...

Ako ste povjerovali u mit da muškarci ne vole iznenađenja, znajte da to nema baš previše veze s istinom. Iako će vas možda odmah pročitati ako ga dočekate s omiljenim jelom u seksi izdanju, ta će ga kombinacija rastopiti i nagovaranje neće trajati dugo. 

U slučaju da vam sve to zvuči čudno, evo jednoga savjeta stare škole - jednostavno lijepo zamolite da vam napravi nešto što želite. Uz to ubacite strastveni poljubac i zavodnički pogled koji obećava nagradu u krevetu i problema sigurno neće biti. 

11.04.2015. 22:01:00
Novi komentar
nužno
nužno