« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HE HE

Evo zašto su sramežljivi dečki odličan izbor

Naravno da će glasni, samosvjesni frajeri uvijek privući više pažnje žena u društvu, no nemojte pogriješiti i propustiti priliku upecati si jednog - sramežljivog

Sramežljivi su dobar izbor
Sramežljivi su dobar izbor (Shutterstock)
Više o

žene

,

sramežljivost

,

muškarac

,

pravi muškarac

Sramežljivi muškarci sjajan su izbor, jer ti likovi koji nisu nametljivi i uvijek su na tulumu u nekom kutu, van centra zbivanja su zapravo odlični partneri u vezama.

Stručnjaci za veze tvrde da je jedna od njihovih najboljih karakteristika činjenica da će stvarno saslušati ženu kad nešto govori, a uz to će i primjetiti sve novosti - od frizure preko novih cipela do promjene šminke.

Jednako tako, pamte sve potrebne detalje - koju hranu volite, kako pijete kavu, koje vam je omiljeno piće, film, glazba ... sve ono što "frajeri" ne bi zapamtili da im istetovirate na ruku.

Naravno da pamte i sve značajne datume i uvijek imaju neko ugodno iznenađenje u rukavu, nikad nisu ljubomorni na uspjeh svoje partnerice i nisu im puna usta njihovih doživljaja i uspjeha.

Za kraj - kad takvog upoznate s roditeljima, možete biti sigurni da vas neće osramotiti, stoga ... svratite do kuta na tulumu, moglo bi se pokazati kao glavni zgoditak na lutriji.

 

13.04.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno