« Seks
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SEXYY

Kako vratiti uzbuđenje pod plahte?

Nezaobilazna Tracey Cox daje dva odlična savjeta kako razbiti monotoniju u krevetu i vratiti žar u seksualni život

Svaka pozitivna promjena je dobrodošla
Svaka pozitivna promjena je dobrodošla (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

inicijativa

,

dogovor

,

dobar seks

,

promjene

Ako vam je seksualni život ušao u monotoniju, potrebno je nešto napraviti što hitnije kako ga ne bi potpuno nestalo. Britanski guru seksa, Tracey Cox, preporučuje da u tom slučaju sjednete za stol i otvoreno porazgovarate o problemima.

Naravno, cilj nije pronaći krivca jer u takvim situacijama treba dvoje da se napravi nešto loše, pa se suzdržite od predbacivanja, izvlačenja slučajeva iz naftalina i međusobnog prebacivanja krivnje. 

Razuman način rješavanja nerazumnih problema je moguć, tvrdi Tracey Cox, a nakon što pronađete uzrok problema, morate zajedno pronaći i rješenje, a ona ih nudi nekoliko.

Za početak, duge veze i brakovi nakon nekog su vremena prirodno lišeni spontanosti, pa je potrebno nešto napraviti po tom pitanju. Dogovorite se što biste željeli isprobati, napravite i popis ako treba, pa krenite redom. Najbolje je odabrati termine kad ćete se baciti na posao, ma kako to neromantično zvučalo, jer kad vas krene, jedva ćete čekati sljedeći put kad je seks na dnevnom rasporedu.

U slučaju da ste vi onaj partner koji nikada ne daje inicijativu za seks, promijenite to. Možete poslati vrući SMS na posao, obucite seksi donje rublje, isprobajte neku novu pozu, što god napravili uzbudit će vašeg partnera zbog promjene rutine. 

Zapamtite, kreativnost je put prema dobrom seksu, a nakon što vratite harmoniju među plahte, i ostale će stvari najednom postati lakše rješive.

13.05.2013. 23:03:00
Novi komentar
nužno
nužno