« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
UPS!

Kako se skrivaju znakovi nevjere

Kada o nevjeri piše profesionalni privatni detektiv koji je karijeru izgradio loveći nevjerne bračne drugove, ima se što za čitati

Preljubnike nekad nije lagano uloviti
Preljubnike nekad nije lagano uloviti (Shutterstock)
Više o

žene

,

nevjera

,

muškarci

,

znakovi nevjere

Nevjerni bračni partneri imaju različite metode skrivanja svojih nedjela, tvrdi profesionalni privatni istražitelje Daniel Gomez koji je ujedno i suradnik u jednom reality showu posvećenom upravo nevjerama. 

Po njegovim iskustvima, muškarci i žene različito odaju svoju nevjeru nekim znakovima koje se može lako prepoznati ako znate što trebate pratiti.

Tako žene počinju provoditi više vremena s prijateljicama, barem tako kažu, a i intenziviraju vježbanje. Za razliku od muškaraca, žene koje su nevjerne ne popravljaju opći izgled nego se fokusiraju na izgled svog tijela. 

Žene također otvaraju novi e-mail, jer im je zamorno brisati poruke i na taj način sakrivati dokaze prevare pred partnerom, ovo im je puno jednostavnije. 

S druge strane, muškarcima se smanjuje seksualni nagon prema partnerici kad se seksualno zainteresira za neku drugu ženu. Uz to, nenadano odlučuje obnoviti garderobu i češće svraćati u teretanu, kako bi popravio svoj opći izgled.

Jedan od jasnih znakova nevjere je i misteriozan nestanak novca iz kućnog budžeta ili neočekivani minusi na karticama za koju računi više ne dolaze - zapravo ih on skriva kako se ne bi vidjelo koliko je potrošio i gdje. 

Mobitel mu je do sada stajao na stolu, no najednom je uvijek u njegovom džepu i ima novu šifru za otključavanje - sumnjivo do beskraja, kao i čudnovato povećanje kilometraže automobila.

Sve u svemu, dovoljno je malo otvoriti oči i sve će vam biti jasno.

17.04.2014. 21:50:00
Novi komentar
nužno
nužno