objavljeno 17.04.2014. 21:50:00
UPS!

Kako se skrivaju znakovi nevjere

Kada o nevjeri piše profesionalni privatni detektiv koji je karijeru izgradio loveći nevjerne bračne drugove, ima se što za čitati

Preljubnike nekad nije lagano uloviti
Preljubnike nekad nije lagano uloviti (Shutterstock)

Nevjerni bračni partneri imaju različite metode skrivanja svojih nedjela, tvrdi profesionalni privatni istražitelje Daniel Gomez koji je ujedno i suradnik u jednom reality showu posvećenom upravo nevjerama. 

Po njegovim iskustvima, muškarci i žene različito odaju svoju nevjeru nekim znakovima koje se može lako prepoznati ako znate što trebate pratiti.

Tako žene počinju provoditi više vremena s prijateljicama, barem tako kažu, a i intenziviraju vježbanje. Za razliku od muškaraca, žene koje su nevjerne ne popravljaju opći izgled nego se fokusiraju na izgled svog tijela. 

Žene također otvaraju novi e-mail, jer im je zamorno brisati poruke i na taj način sakrivati dokaze prevare pred partnerom, ovo im je puno jednostavnije. 

S druge strane, muškarcima se smanjuje seksualni nagon prema partnerici kad se seksualno zainteresira za neku drugu ženu. Uz to, nenadano odlučuje obnoviti garderobu i češće svraćati u teretanu, kako bi popravio svoj opći izgled.

Jedan od jasnih znakova nevjere je i misteriozan nestanak novca iz kućnog budžeta ili neočekivani minusi na karticama za koju računi više ne dolaze - zapravo ih on skriva kako se ne bi vidjelo koliko je potrošio i gdje. 

Mobitel mu je do sada stajao na stolu, no najednom je uvijek u njegovom džepu i ima novu šifru za otključavanje - sumnjivo do beskraja, kao i čudnovato povećanje kilometraže automobila.

Sve u svemu, dovoljno je malo otvoriti oči i sve će vam biti jasno.

17.04.2014. 21:50:00
http://m.metro-portal.hr/kako-se-skrivaju-znakovi-nevjere/84434/