« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
SAVJETI :)

Kako se nosite s promjenama?

Kada ste zadovoljni svojim životom, ne rastete kao pojedinac i zato kada se počinju javljati neugodni osjećaji, koliko god se loše osjećali to je zapravo dobro jer je to znak da prolazite kroz razdoblje promjena

Hmmm... što dalje?
Hmmm... što dalje? (Arhiva)
Više o

savjeti

,

promjene

,

zona komfora

U zoni udobnosti je uvijek najljepše, ali od toga nema ništa jer kad ste sigurni i super vam je, zapravo ne rastete kao osoba. Kada ste zadovoljni svojim životom, ne rastete kao pojedinac i zato kada se počinju javljati neugodni osjećaji, koliko god se loše osjećali to je zapravo dobro jer je to znak da prolazite kroz razdoblje promjena. 

Kako bi znali da ste na dobrom putu i da rastete kao osoba važno je obratiti pažnju na neke od sljedećih znakova:

1. Osjećaj težine onog trenutka kada shvatite da ste odgovorni za vlastiti život. To je trenutak kada shvatite kako ste jedina osoba koja se može smatrati odgovornom za život koji vodite. Ako želite svoje snove provesti u stvarnost morate preuzeti kontrolu i učiniti da do toga dođe.

2. Osjećaj straha od promjena se pored straha od neuspjeha najčešće javlja, a kada shvatite da je promjena neizbježna počinjete se bojati raznih stvari koje želite promijeniti jer smatrate kako ih ne možete promijeniti, ali naravno da možete.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
04.03.2022. 08:29:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    04.03.2022. 09:27
    Ne treba se bojati.nicega
Novi komentar
nužno
nužno