« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
IDEJA

Kako riješiti problem sa spavanjem?

Hodate li okolo s podočnjacima i jurite za minutama tokom dana kada biste mogli malo sklopiti oči? Tome možete stati na kraj i svom tijelu dati kvalitetan odmor, a potrebni su vam samo med i sol.

Dodajte i med ;)
Dodajte i med ;) (Arhiva)
Više o

spavanje

,

med

,

sol

Uzimanje meda i soli pred spavanje pomoći će vam da uspostavite večernju rutinu koja vas priprema za san i govori vašem tijelu da slijedi odmor. Ako to radite redovno i ako ste uporni, mozak će uskoro noću žudjeti za spavanjem.

U vašu večernju rutinu uključite neku opuštajuću aktivnost i udaljite se od ekrana (koji su vjerojatno razlog broj 1 za vašu nesanicu) oko sat vremena prije spavanja.

Naravno, samo ovaj recept neće biti dovoljan da regulirate san. Kao što smo već spomenuli, za dobar odmor potrebna vam je rutina i dovoljno sati sna, zato idite u krevet na vrijeme.

Recept od samo 2 sastojka će opustiti tijelo i pripremiti ga za sljedeći dan.

Pomiješajte 5 žličica meda i 1 žličicu ružičaste himalajske soli, promiješajte i stavite u malu staklenu teglu. Svaku večer stavite malo smjese pod jezik i pustite da se otopi u ustima.

Mješavina soli i meda sadrži mnoge minerale koji pomažu u spavanju. Ova moćna mješavina također može prouzrokovati da vaše tijelo proizvodi serotonin koji će osloboditi stres i omogućiti vam da mirno spavate.

25.11.2022. 20:25:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.11.2022. 22:59
    Pokusat i s cimetom
Novi komentar
nužno
nužno