« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Kako privući novac (i zadržati ga)

Danas je svaki drugi čovjek zadužen raznim pozajmicama i kreditima kako bi si mogao priuštiti osnovne egzistencijalne potrebe

Privucite lovu i zadržite je
Privucite lovu i zadržite je (Arhiva)
Više o

savjeti

,

novac

,

privlačenje novca

Novčana inteligencija kod čovjeka nije razvijena pa, naravno, mora raditi na duhovnom aspektu privlačenja novca. Tek toliko da znate - danas je svaki drugi čovjek zadužen raznim pozajmicama i kreditima kako bi si mogao priuštiti osnovne egzistencijalne potrebe.

Današnji čovjek živi u stalnim minusima zbog čega se konstantno pojačava briga da neće imati dovoljno novaca za život i strah od neimaštine.

Energetski smisao

Upravo ta briga uništava sve eventualne mogućnosti i prilike povećanja prihoda. Znate li što život u minusu predstavlja u energetskom smislu? Predstavlja određeni karmički teret najčešće naših predaka koji su na određeni način ostali dužni životu. Pod tim se misli na nepošteno zarađen novac.

Dobro je što kada osoba odluči raditi na sebi, kada osvijesti određene situacije i otkrije njihove uzroke te će se komplikacije prestati pojavljivati. Svaki problem koji se osvijesti u korijenu nastajanja, u koji se uđe u srž onda osoba preuzima njegovu moć i svjesno modificira stvarnost koju želi.

Ako su primjerice vaša novčana primanja nedovoljna kako bi pokrili životne troškove znači da ste magnetizirani za konstantan život pod pritiskom i da se borite s dugovima, računima i kreditima.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
16.11.2017. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno