« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako prirodno uravnotežiti hormone

Uravnoteženo hormonsko zdravlje s godinama postaje sve aktualnija tema, a najčešći izbor nakon dijagnoze su nebrojene konzultacije s ginekologom i odabir skupih lijekova

Iskoristite snagu limuna
Iskoristite snagu limuna (Arhiva)
Više o

savjeti

,

hormoni

,

prirodno liječenje

,

hormonska ravnoteža

Većini na samu pomisao hormonskog zdravlja na pamet padaju tablete, što nikako nije dobro jer postoje i druga učinkovita sredstva koja mogu pomoći, a potpuno su prirodna.

Uravnoteženo hormonsko zdravlje

Uravnoteženo hormonsko zdravlje s godinama postaje sve aktualnija tema, a najčešći izbor nakon dijagnoze su nebrojene konzultacije s ginekologom i odabir skupih lijekova.

Nemojte posezati za lijekovima dok god vam priroda nudi rješenje, a donosim vam i tri prirodna recepta koji će vam pomoći na prirodan način stabilizirati lučenje hormona.

Topla voda s limunom

Za početak dana savjetuje se da popijete toplu vodu s limunom, koja će vam doprinijeti uklanjanju toksina iz organizma, smanjivanju težine, poboljšanju probave, imuniteta i stanja kože. Limun utječe na hormon sitosti zvan leptin, a ako leptin nije u ravnoteži tijelo počinje stvarati masne naslage. I zato će vam limun pomoći da poboljšate probavu i izbjegnete dehidraciju.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
17.06.2019. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno