« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
EH, DA ...

Kako pretvoriti prvi spoj u prvi seks

Za one koji ne znaju što (ne)treba raditi, evo deset stvari koje je bolje saznati iz nekog članka nego iskusiti odbijanje i blamažu..

Pazite što radite...
Pazite što radite... (Arhiva)
Više o

seks

,

prvi spoj

,

savjeti

,

prvi seks

Prvi spoj ste odradili kako treba, došli ste do toga da je kava kod vas prihvaćena i nadate se da bi moglo pasti i nešto više od malo maženja... bi, naravno, osim ako ne napravite neku kardinalnu pogrešku u ovom osjetljivom trenutku prije seksa.

Dakle, za one koji ne znaju što (ne)treba raditi, evo deset stvari koje je bolje saznati iz nekog članka nego iskusiti odbijanje i blamažu...

Glazba - jedan od glavnih pokretača zbivanja u sobi i jedan od ključnih čimbenika koji uvjetuju u kojem obliku će nastaviti daljnje druženje date večeri. Izbjegavajte pretjerano ženskaste stvari i nipošto nemojte puštati glazbu i pjesme koje imaju izravne seksualne konotacije i tekstove.

Isključite telefon - vjerovali ili ne, postoje ljudi koji se bez problema tijekom seksa javljaju na telefon. Možda im je to fora, ali koje su šanse da će opet ići u krevet s osobom koja je bila s njima u tom trenutku? Osim toga, slični neočekivani prekidi samo će vam poremetiti tempo, a  ako vas zove majka i vi se javite, vrlo je vjerojatno da ćete ostati sami u postelji.

Ljubljenje - nije važno koliko ste zgodni, nabildani, obdareni i slično, ako se ljubite kao som. U slučaju da nije impresionirana vašim poljupcima vrlo je vjerojatno da nećete dalje od njih ni dogurati. Kontrolirajte jezik. Ne ližite joj zube, bradu, obraze, čelo i ne trpajte joj jezik u grlo. I pazite na zadah.

Malo nježnosti - iako mislite da će grebanje, stiskanje štipanje i slične aktivnosti provođene po grudima, stražnjici i ostalim dijelovima tijela djevojke uzburkati strasti, varate se. Bolje je biti opreznim. Ne vole sve djevojke da im strgate odjeću. Prvo krenite polako, a kako se povećava strast, osjetit ćete je li spremna za malo žešću predigru.

Moljakanje - većina žena ima jasno postavljene granice o tome koliko je daleko spremna ići, no, muškarci im mogu „pomoći" da se predomisle. Na kraju izlaska ili večeri strastveno je poljubite i oborite je s nogu. Tad će možda razmisliti o tome da vas pozove u svoj stan ili da krene s vama do vašega.  Ako nije zainteresirana za nastavak večeri, nemojte moljakati. Budete li je preklinjali za bilo što, nikad više nećete imati priliku za izlazak s njom. Nikad!

Nema gledanja na sat - ako vam se nekamo žuri nakon spoja, nemojte ni pokušavati doći dalje od prvog poljupca.

Pričam ti priču - svaka žena voli komplimente, ali budite umjereni. Ako pretjerate, može pomisliti da je razgovor umjetan i usiljen, odnosno da niste iskreni. Budite prirodni. Osim toga, ne postavljajte glupava pitanja kao što su „Sviđa li ti se kako se ljubim?", „Je li ti ugodan moj dodir?" i sl. Njene reakcije će vam same reći što misli o vama.

Ruke k sebi kad nije raspoložena - muškarci koji su prenapadni i nestrpljivi, a naročito bezobzirni bez problema odbiju od sebe svaku ženu. Ne budite takvi. Ako joj se ne da, ne da joj se i pregrmite to. Nemojte joj sipati alkohol, puštati glazbu ugasiti svjetlo i gurati ruku u gaćice. Samo će vas početi smatrati napaljenim likom koji nema veze s vezom.

Traženje dozvole - većina djevojaka voli muškarce koji su poduzetni. Zato je nemojte pitati za dozvolu za svaku malu sitnicu. Ispast ćete slabi, nezanimljivi. „Mogu li te poljubiti" najgluplje je moguće pitanje na kraju spoja. Bolje analizirajte situaciju - ako procijenite da je raspoložena, poljubite je bez pitanja.

Žurba - ženama je potrebno više vremena da bi se osjećale seksi i da bi se prepustile trenutku. Većina njih voli da ih se ljubi, miluje i mazi. A isto tako im je potrebno više vremena da postignu orgazam. Uzmite dovoljno vremena da se posvetite isključivo njima. Ako ju ne zadovoljavate, može joj postati dosadno ili će biti isfrustrirana, a onda će vas otpiliti

25.06.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno