« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
ZNAKOVI

Kako prepoznati seks mašinu za pet minuta

Muškarci bi dali sve za informaciju kakva je žena u krevetu kad je upoznaju, što zapravo i nije tako teško - dovoljno je uočiti nekoliko znakova

Ovo je valjda jasno, nije li? :)
Ovo je valjda jasno, nije li? :) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

umijeće

Znakovi koji vam mogu odmah dati do znanja da je žena koju pokušavate zavesti pravo čudo u krevetu nisu toliko komplicirani kako se čine na prvu, stoga, dobro zapamtite i primjenite, garantiramo uspjeh!

Recimo, već prvi pogled na njene bokove može biti znakovit - lelujavi bokovi govore o sjajnoj kontroli tog dijela tijela, što posljedično znači fantastičan seks.

>> Sladoled otkriva kakvi ste u krevetu >>

Ako ste uspjeli doći do prvog spoja, obratite pažnju na dodire - ako nova partnerica nema problema s tim da vas dodirne i ne povlači se odmah kao da ju je opalila struja, sigurno će biti opuštena i u krevetu. Opuštena žena = sjajan seks, dokazano

Jednako tako,već po prvom poljupcu možete zaključiti puno toga. Ako je sramežljiva, koristi malo jezika i brzo se povlači, to nije dobar znak. No, ako se dugo i nježno poigrava s jezikom ili vam ga usisava, možete biti sigurni da će u krevetu biti pravi vatromet.

>> Koje su žene najbolje u seksu >>

I, naravno, tu je vrlo očit znak - ako ne bježi od teme seksa, štoviše, bez problema razgovara o tome, jednako će tako reagirati i u krevetu - otvoreno i bez srama.

24.08.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno