« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
SAVJETI :)

Kako napuniti dom pozitivom?

Ne trebate dom pretrpati stvarima, dovoljno je tek nekoliko detalja da se on ispuni dobrom energijom

Lakše se diše
Lakše se diše (Arhiva)
Više o

obrnuta kuća

,

dom

,

pozitiva

Često se govori o energiji u domu, kako je donijeti u njega i obično se misli o Feng shui varijantama, no zapravo nije toliko potrebno napraviti cijelu priču - dovoljno je napraviti par detalja.

Naime, rijetko tko ima vremena i volje zabavljati se svim potrebnim detaljima da bi sve bilo po pravilima Feng shuija, ali dovoljna su tri sitna detalja koji će vaš dom učiniti pozitivnijim.

Biljke  - malo pretražite internet i nađite biljke koje vam pašu i za koje ćete moći brinuti te u dom onesite barem 6 njih. One ne samo da će održavati čist i svjež zrak u domu već će donijeti i pozitivu i sreću.

Otvorite prozore - ako većinu vremena imate zatvorene prozore i navučene zastore, mogli biste malo razmisliti o tome. Prirodno svjetlo privlači pozitivnu energiju i puni dom dobrom "vibrom". Ako se budite rano, prvo što trebate napraviti je otvoriti prozore.

Svjetlo - osim prirodnog svjetla i ono iz umjetnih izvora ima svoje čari. Birajte između toplog žutog i jakog bijelog svjetla da vidite razliku. Dobro osvjetljenje privlači pozitivnu energiju, a ambijent se čini sretniji. Također, moglo bi vas motivirati da obavite svoje obaveze na vrijeme.a.

12.01.2022. 11:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    12.01.2022. 18:24
    malo svjezeg zraka ujutro
Novi komentar
nužno
nužno