« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
SAVJETI :)

Kako nagraditi samog sebe

Žene i majke poznate su po tome da stalno rade i nikad nemaju vremena ni za što... no to bi trebale promijeniti pod hitno

Nagradite se navečer...
Nagradite se navečer... (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

opuštanje

,

majka

,

zaposlena žena

Žene koje rade i uz to su majke imaju malo vremena za sebe te uz taj ubrzani životni tempo žude za malo odmora. E pa zašto ga si ne bi priuštili? Nagradite se jer ste to zaslužile i na kraju danu odvojite malo vremena za sebe! 

Dobar i opuštajući film je uvijek dobra opcija, pa ako skupite snage navečer kada svi zaspu, ispecite si kokice, natočite sok, uvaljajte se u garnituru i pustite mozak na pašu.

Čaša vina

Jedna čaša vina smiruje živce i smanjuje stres i zato si ju priuštite navečer kada djecu stavite na spavanje i kada dobijete samo svojih 5 minuta. Vino će vas opustiti prije spavanja zbog čega ćete lakše zaspati i ljepše spavati.

Ako volite vježbati, a vježbanje vam predstavlja ispušni ventil onda navečer obavezno izađite van i trčite slušajući omiljenu glazbu, a možete se i iscjediti u teretani na sat vremena. Nakon vježbanja ćete sigurno biti puno bolje raspoloženi.

Druženje s prijateljima

Na kraju dana se nagradite tako da se družite sa ljudima koje volite. Pozovite prijatelje na čašicu razgovora i opustite se.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
22.03.2018. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno