« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Kako da vam žena ostane vjerna?

Možete vi misliti da ste opaki frajer kojeg niti jedna ne bi prevarila, no kako bi to bilo istina, morate prvo ispuniti jedan jedini uvjet

Zadovoljne žene su vjerne
Zadovoljne žene su vjerne (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

vjernost

,

zadovoljstvo

Vjernost je jedna od stvari koje muškarci žele od svoje partnerice i većina jednostavno ne može niti pomisliti da će se dogoditi nevjera. No, u takvom razmišljanju ima puno ega, a malo razuma, pa da vidimo što vam je potrebno kako biste dragu stvarno vezali uz sebe.

Nije komplicirano, tvrde stručnjaci za veze, štoviše, prilično je jednostavno - zadovoljna žena je vjerna žena koja će se u takvom stanju uma koncentrirati samo na negativne stvari koje primjećuje na drugim privlačnim muškarcima.

Naime, sociolozi su proveli istraživanje u sklopu kojega su proveli tri eksperimenta u kojima su žene trebale ocjenjivati privlačnost muškaraca na fotografijama koje su ih prikazivale u određenim radnjama. 

Rezultati su pokazali da su žene koje su u inicijalnoj anketi svoju vezu ocijenili kao zadovoljavajuću bolje pamtile sve negativnosti koje su primjetile kod muškaraca na fotografijama, a što je najvažnije, privlačnost muškarca na fotografiji nije utjecala na to.

Očekivano, kod nekih je bilo upravo suprotno - one koje nisu zadovoljne u vezi puno bolje uočavaju privlačnost muškaraca, kao i njihove pozitivne osobine.

Znači, recept za vjernost je jednostavan - neka vam draga bude zadovoljna i problema neće biti.

25.11.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno