« Seks
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
PAR SAVJETA

Kako biti savršena u krevetu

Boginja seksa malo je presnažan izraz, no ako želite biti opako dobri u krevetu, bilo bi dobro da razmislite o ovih par detalja

Kako biti savršena ljubavnica
Kako biti savršena ljubavnica (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

najbolji seks

,

odlična ljubavnica

Ljubavnica je riječ koja ponekad ima pogrešne konotacije, pa da odmah razjasnimo stvari: mislimo na malo arhaičnije značenje riječi - seksualna partnerica koja nije u vezi s drugim muškarcem, nego je s vama, ljubavnikom, u krevetu.

Što treba znati i kakva treba biti žena da bi se mogla nazvati savršenom ljubavnicom? Prvo, treba imati otvoren um za svoje i partnerove želje, a one koje joj se ne sviđaju odbijati bez osuđivanja.

>> Savršeni savjeti za savršen seks >>

Drugo, mjesta i opreme za ludi seks ima posvuda u kući i na otvorenom, malo inventivnosti može svako mjesto napraviti savršenim.

>> 10 koraka do boljeg seksa >>

Nadalje, ponekad treba staviti partnerove potrebe ispred svojih, no ne cijelo vrijeme, a to će se najbolje postići čestim razmišljanjem o seksu na konstruktivan način - što se može napraviti da bi bio bolji.

>> Nepravedno zanemarena pravila dobrog seksa >>

Spontanost, dobra kondicija i zabava, nekad i na vlastiti račun, upotpunit će seks na načine na koje ne možete ni zamisliti, pa provjerite još jednom ovu listu i potrudite se riješiti ono što vam nedostaje ...

29.08.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno