« Žene
objavljeno prije 8 godina
HE HE :)

Kako biti misteriozna i - poželjna?

Misteriozne i neuhvatljive žene uvijek su vrlo, vrlo zanimljive jer u muškarcima bude onaj lovački nagon i dižu im adrenalin

Misteriozna, neuhvatljiva i vrlo, vrlo poželjna
Misteriozna, neuhvatljiva i vrlo, vrlo poželjna (Arhiva)
Više o

žene

,

privlačnost

,

misterioznost

,

nedostižnost

Žene se vole igrati s muškarcima, to dobro zna svaki frajer koji je par puta povučen za nos od neke zgodne cure, no to nije karakteristika koju muškarci traže na ženama. S druge strane, misteriozne, neuhvatljive žene su im trajna inspiracija i neće se smiriti dok ne dobiju konačan odgovor.

Koja je razlika? Velika. Nedostižne žene ne vuku za nos, one su jednostavno ... takve.

Drže distancu - nema šanse da takva žena prva otkrije svoje osjećaje, držat će se misteriozno na svako takvo pitanje sve dok ne bude sigurna da je dobro protumačila sve znakove i utvrdila da se sviđa muškarcu.

Rade - jasno će pokazati muškarcu da im nije jedina stvar u životu i da pored njega imaju sasvim dovoljno obaveza. Na taj će mu način i dati do znanja da su samosvjesne, samopouzdane i da mogu bez njega. 

Razmišljaju - bez obzira što su već odlučile da je on muškarac kojeg žele, dat će si vremena da provjere je li i njegovo razmišljanje sukladno tome i zapravo ga natjerati da to praktično dokaže.

01.05.2016. 22:04:00
Novi komentar
nužno
nužno