« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Jednostavni savjeti za puno bolji seks

Rutina u seksu je nešto najgore što se može dogoditi u vezi, jer će tako oba partnera biti frustrirana, pa evo nekoliko vrlo učinkovitih savjeta

Poboljšajte seksualni život
Poboljšajte seksualni život (Shutterstock)
Više o

seks

,

savjeti

,

najbolji seks

Kako poboljšati seksualni život sigurno je pretraga koja se može naći u povijesti gotovo svakog računala, baš kao da je u svakoj spavaćoj sobi zavladala teška dosada. Stoga, evo par savjeta kako će se vatra pod plahtama rasplamsati vrlo brzo i učinkovito.

Ako želite pokrenuti stvar, a partner vam je postao inertan, stisnite ga uz zid prvom prilikom i inicirajte seks na brzaka. Žene koje su seksualno otvorenije češće se seksaju i, što je još važnije, češće doživljavaju orgazme. 

>> Najbolji seks je sa stalnim partnerom >>

Isprobajte i ovo - držite se s partnerom za ruke desetak minuta, pa se zagrlite na brem pola minute. Vjerovali ili ne, to će vam sniziti tlak i ublažiti stres, jer će tijelo pomisliti da ste se upravo seksali.

>> Zašto je seks u braku najbolji seks >>

Ljetna ideja za kraj - sljedeći put kad padne kiša, izađite u šetnju i ljubite se na kiši. Možda ćete izgledati ludo, no ipak ćete se osjećati bolje, a želja za seksom doći će odmah.

18.08.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno