« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
COOL

Je li moguće liječenje ljubavlju?

Svi mi koji u svom domu imamo životinju zapravo imamo lijekove koji su djelotvorniji od bilo kojih drugih lijekova proizvedenih u farmaciji

Mazite se s kućnim ljubimcima!
Mazite se s kućnim ljubimcima! (Arhiva)
Više o

ljubav

,

kućni ljubimci

,

liječenje

Jeste li čuli za Dr Denisa Tomasa iz Washingtona? Ako niste, sada ću vam ga predstaviti. Naime Dr Tomas je otkrio ono što se oduvijek vjerovalo, a to je da svi mi koji u svom domu imamo životinju zapravo imamo lijekove koji su djelotvorniji od bilo kojih drugih lijekova proizvedenih u farmaciji.

Energičan i iskren zagrljaj vlasnika i ljubimca može iscijeliti mnoge bolesti za koje medicina nema riješenje. Dr Tomas kaže kako je bezbroj puta svjedočio nevjerojatnim poboljšanjima kliničke slike onda kada se vlasnici fokusiraju na svoje prijatelje, a ne na problemi koji ih okružuju. Vlasnici i životinje jedni drugima pomažu!

Dr Tomas je zadao ljudima zadatak da isprobaju metodu u kojoj trebaju povjerovati u mogućnost izlječenja kroz ljubimca i da što češće i iskreno grle ljubimca, ljube ga, provode što više vremena s njim i razgovaraju s njim.

Ljudi koji su imali problema s kroničnim bolestima, artritisom ili malignim  promjenama i koji su vjerovali u mogućnost izlječenja na ovaj način su došli do nevjerojatnih rezultata. Isto tako životinje koje su bolovale od teških bolesti su nakon nekog vremena imale poboljšanje kliničke slike.

Dr Tomas je istraživanjima došao do zaključka kako vibracije koje proizvode životinje pozitivno djeluju na nervni sustav, srce i cijeli kardiovaskularni sistem.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

06.10.2017. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno