« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
GOVOR TIJELA

Jasni znakovi da ju zanimate

Većina muškaraca jednostavno ne prepoznaje znakove kojima žene pokazuju kako su zainteresirane za njih, no njihov govor tijela sve pokazuje, samo treba gledati

Budite sigurni da prolazite :)
Budite sigurni da prolazite :) (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

zaljubljenost

,

govor tijela

,

frizura

,

muškarci i žene

,

poljubac

,

muškarci

Postoji cijeli niz znanstvenih i inih istraživanja koja potvrđuju od davnina poznatu činjenicu da muškarci jednostavno nisu u stanju prepoznati znakove kojima žene daju do znanja kako su zainteresirane za njih, čast iznimkama no njih je malo.

Uvriježeno je pravilo da momci rade prvi korak, a kako pripadnice ljepšeg spola ne žele doživjeti duboku starost čekajući da odabranik njihovog srca skupi hrabrost i pristupi im, nesvjesno su osmislile univerzalni govor tijela koji pokazuje njihovu zainteresiranost.

Ako vam djevojka ne crta kako joj se sviđate onda morate tražiti tragove u njenom stavu koji će vam reći imate li šanse kod nje ili ne.

Stalno dodiruje kosu i popravlja frizuru

Svi znamo koliko je ženama njihova kosa važna, a to je zbog toga što je ona većini pripadnica ljepšeg spola fenomenalan način demonstracije njihove ljepote, savršeno odabrana frizura može prosječnu ženu pretvoriti u pravu ljepoticu.  Žene koje nose kratku kosu općenito su zadovoljne svojim izgledom i samima sobom. Ako djevojka u vašem društvu konstantno dodiruje kosu neka vam to bude znak da namjerno ili podsvjesno pokazuje svoj ponos i diku, odnosno da želi da zamijetite njen izgled.

Gleda vam u usne

Uočili ste da vam djevojka netremice gleda u usne, prvo što morate otkloniti da njenu pozornost ne privlači komad šnicle koji vam je zapeo među zube ili brzorastući herpes na uglu usta. Kada ste s popisa skinuli sve potencijalne izazivače neugodnosti možete biti sigurni da njen pogled sigurno znači da želi otkriti kakav je osjećaj ljubiti se s vama. Nemojte djevojku držati u neizvjesnosti, pokažite joj odmah.

Nema prekrižene noge

Iako će ovo možda nekima zvučati čudno, a neki će shvatiti to kao uvredu ali činjenica je da raširene noge impliciraju da je djevojka otvorenije prema vama, ne toliko fizički koliko mentalno. Žene s prekriženim nogama jednostavno su psihički zatvorenije naspram  okoline, a time i vas. Ako povučemo paralelu, ista je stvar kod muškaraca, tipovi koji drže prekrižene ruke ostavljaju dojam da su zatvoreni, da ih se ostavi na miru jer ne žele imati posla s vama.

Okrenuta je prema vama

Ovo možete jedino možete primijetiti ako sjedite ili stojite jedno kraj drugoga, primjerice u kafiću ili noćnom klubu. Lako ćete zamijetiti tu opipljivu promjenu u dinamici, djevojka koja je kraj vas okreće se i netremice vas gleda uživajući u svim šarmantnim kvalitetama koje imate za ponuditi na prvi pogled.

Pronalazi razloge da bude kraj vas

Ako uočite djevojku na zabavi koja stoji nedaleko od vas, a svakog je trenutka sve bliže i bliže vama imajte na umu da to možda radi namjerno kako bi našla u neposrednoj blizini da jednostavno morate započeti razgovor.

Ne skida osmjeh s lica

Ako isključimo situacije da se smije vama, što je poprilično očigledno pogotovo ako još upire prst u vas, moramo vas pohvaliti jer radite sve prave stvari koje ju nasmijavaju i čine sretnom. Budimo realni, sigurno niste tako dobar komičar da djevojka ne može skinuti osmjeh sa lica, ona se smije jer joj je lijepo s vama i činite ju sretnom.   

07.06.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno