« Seks
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
PUT DO UŽITKA

Iznenađujuće erogene zone kod nje i njega

Pokažite odabraniku vašeg srca kako ste istinski majstor predigre stimulirajući erogene zone za koje nije ni znao da posjeduje

Fotografija vijesti
Više o

ljubav

,

seks

,

muškarci i žene

,

erogene zone

,

muške erogene zone

,

ženske erogene zone

Prilikom ljubavnog klinča najčešće posežemo za očiglednim erogenim zonama, poput genitalija i ženskih grudi, a zanemarujemo ostale dijelove tijela koji mogu običan, svakodnevni odnos podići na sasvim novu razinu.

Pokažite odabraniku vašeg srca kako ste istinski majstor predigre stimulirajući erogene zone za koje nije ni znao da posjeduje. Donosimo vam nekoliko erogenih zona koje će vam unijeti novu dimenziju u spavaću sobu, piše Redbook.

Krsna kost - ona

Razlog zašto je ova pozicija toliko važna za predigru jest činjenica da se na ovom dijelu zdjelice, karlice, nalaze sakralni živci koji su direktno povezani s genitalijama. Istraživanja su pokazala da u 91 posto žena električna stimulacija ovih živaca dovodi do orgazma. Kako ne želimo da vaša draga ne doživi strujni udar preporučamo da ju zamolite, lijepo i nježno, da legne potrbuške te joj snažnim pokretima palca masirajte gornji dio zdjelice, odmah iznad stražnjice. Znat ćete da ste na pravom putu jer će se kod vaše odabranice javiti osjećaj topline u području genitalija.

Bradavice - on

Među prvim asocijacijama na ženske erogene zone bile bi bradavice i to nitko ne može poreći. No, što je s muškim bradavicama? Kao i kod žena muške bradavice su krcate živčanim završecima i njihovo stimuliranje dovodi do jačeg uzbuđenja. Pošto se ovo odnosi na žene, tretirajte partnerove bradavice identično kako se on odnosi prema vašima. Naravno, nismo svi isti i ne dopadaju nam se iste stvari, pa kako bi izbjegli neugodu ili eventualnu bol pitajte ga da li mu se to sviđa, te da li mu stvara ugodu.

Nožni palac - ona

Da li ste se ikada zapitali zašto vam se nožni prsti savijaju i stišću prilikom orgazma? Razlog je taj što postoji direktna živčana veze između vaših intimnih organa i nožnih prstiju, a pogotovo s palcem. Ako stvari funkcioniraju u jednom smjeru zašto onda ne bi funkcionirale i obratno. Istraživanja su pokazala da stimuliranje nožnog palca može izazvati orgazam kod nekih žena.

Stopala - on

Žene nisu jedine koje imaju osjetljiva stopala, imaju ih i muškarci. Magično mjesto se nalazi na dnu stopala, otprilike na jednoj trećini od srednjeg prsta, a sve što je potrebno jest da pritisnete tu točku i držite nekoliko sekundi. Ako je pritisak plasiran na pravo mjesto vaš dragi će osjetiti gomilanje energije u nogama koja se podiže prema genitalijama.

Pupak - ona

Vrlo neobično mjesto za erogenu zonu, no znanstvenici tvrde da pupak i klitoris imaju puno toga zajedničkog - razvili su se iz istog tkiva. Neki stručnjaci idu toliko daleko i tvrde ako gurnete prst u pupak da ćete to osjetiti u genitalijama. No, ako ste osjetljivi na to da vam se netko igra s pupkom, uputite partnera da nježnim poljupcima stimulira područje oko 7 centimetara ispod pupka na kojemu se nalaze tri akupunkturne točke povezane s seksualnošću i plodnošću.

16.11.2011. 22:52:19
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Nocna dostava
    17.11.2011. 10:06
    Samo sam čekao da joj posišem nožne prste. :)))
Novi komentar
nužno
nužno