« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Izgledajte i osjećajte se mlađe

Pomlađivanje je jedna od ljudskih opsesija koja traje od pamtivijeka, a saznanja koja sad imamo omogućuju nam da to napravimo sami

Kako se osjećati mlađe i tako izgledati
Kako se osjećati mlađe i tako izgledati (Arhiva)
Više o

ljepota

,

vitamin E

,

hrana koja pomlađuje

,

mlađi izgled

,

pomlađivanje

,

antioksidansi

,

mladolikost

,

niacin

Mladolik izgled je u trendu uvijek, pogotovo ako se radi o prirodnom načinu brisanja godina s lica i tijela. Estetske operacije u određenom trenutku prestaju biti učinkovite, postaju izuzetno vidljive i rezultati su sve samo ne dobri.

>> Kako se pomladiti za 0 kuna >>

Stoga, kao i u svemu, treba se okrenuti prirodi koja će nam pomoći da vratimo sat unatrag i izgledamo i osjećamo se mlađe od svojih stvarnih godina.

Najbolji način da izgledate i osjećate se dobro je kvalitetna i zdrava prehrana s puno povrća i voća. Vitamin A pomoći će nam da koža bude mladolika i lijepa, vitamin C obnovit će zalihe kolagena, proteina koji je odgovoran za stvaranje nosivog dijela kože koji smanjuje bore.

>> Namirnice koje pomlađuju kožu >>

Antioksidansi igraju veliku ulogu u mladolikom izgledu, a to se naročito odnosi na prirodni beta-karoten, vitamin E i selen. Uz to, za kožu su naročito važni vitamini B grupe, posebno niacin, vitamin B3 koji potiče cirkulaciju u kapilarama i tako smanjuje celulit.

>> Namirnice koje pomlađuju tijelo >>

Tjelesna aktivnost i vrijeme provedeno na svježem zraku također ima velik utjecaj na zdravlje u cjelini, kao i na zdravlje i ljepotu kože.

Stoga, prebacite se na zdrav život, pogotovo ako ste prešli četrdesetu, i ubrzo ćete vidjeti rezultate. I da, prestanite pušiti, obavezno, i potrudite se zdravo spavati.

>> Zdrav život vas dokazano pomlađuje >>

27.07.2014. 15:47:50
Novi komentar
nužno
nužno