« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NO, NO ...

Iritantne stvari koje muškarci stalno rade

Muškarci imaju neke svoje sheme od kojih ne odustaju čak i kad vide da ženama idu na živce, jer misle da su dio njihovog karaktera

Pa zar se ne mogu niti spremiti?
Pa zar se ne mogu niti spremiti? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

,

karakter

,

živciranje

Muškarci mogu ženama dići tlak u sekundi nekim glupim svakodnevnim navikama od kojih neće odustati, ma koliko one bile nepotrebne. Radi li se o nekom vidu prkosa i pokazivanju ega ili jednostavno nisu osjetljivi na ženske signale, nije ni važno - važno je da njihova draga zbog toga dobiva sijede.

Tako, primjerice, žene mogu izluditi kad izađu van s dragim, sjednu na kavicu na sunce, a on izvadi mobitel i ne skida se s njega. To je nepristojno, definitivno, no u obranu muškaraca moramo primjetiti da to vole raditi i žene.

>> Kako muškarci najviše živciraju žene >>

Možda i gore od toga je kad dođu kući s posla i - šute. Šutke sjednu za stol, šutke gledaju televiziju, čitaju novine ... umjesto da podijele svoje probleme s partnericom i poslušaju njene, oni šute. Grozno.

Sve žene znaju da muškarce ne treba pitati što misle o nečemu što one žele kupiti, naročito ako se radi o stvarima za kuću ili odjeći i obući. Odgovori će biti od "mhmm" do "možda", a na faci mu se vidi da bi u tom trenutku radije krotio lavove. Osjećaj zajedništva - nula.

>> Što živcira muškarce, a što žene >>

Za kraj, klasična situacija - ona se sprema, on je spreman i luduje po kući ... Treba li išta više dodati?

12.03.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno