objavljeno 12.03.2015. 20:00:00
NO, NO ...

Iritantne stvari koje muškarci stalno rade

Muškarci imaju neke svoje sheme od kojih ne odustaju čak i kad vide da ženama idu na živce, jer misle da su dio njihovog karaktera

Pa zar se ne mogu niti spremiti?
Pa zar se ne mogu niti spremiti? (Shutterstock)

Muškarci mogu ženama dići tlak u sekundi nekim glupim svakodnevnim navikama od kojih neće odustati, ma koliko one bile nepotrebne. Radi li se o nekom vidu prkosa i pokazivanju ega ili jednostavno nisu osjetljivi na ženske signale, nije ni važno - važno je da njihova draga zbog toga dobiva sijede.

Tako, primjerice, žene mogu izluditi kad izađu van s dragim, sjednu na kavicu na sunce, a on izvadi mobitel i ne skida se s njega. To je nepristojno, definitivno, no u obranu muškaraca moramo primjetiti da to vole raditi i žene.

>> Kako muškarci najviše živciraju žene >>

Možda i gore od toga je kad dođu kući s posla i - šute. Šutke sjednu za stol, šutke gledaju televiziju, čitaju novine ... umjesto da podijele svoje probleme s partnericom i poslušaju njene, oni šute. Grozno.

Sve žene znaju da muškarce ne treba pitati što misle o nečemu što one žele kupiti, naročito ako se radi o stvarima za kuću ili odjeći i obući. Odgovori će biti od "mhmm" do "možda", a na faci mu se vidi da bi u tom trenutku radije krotio lavove. Osjećaj zajedništva - nula.

>> Što živcira muškarce, a što žene >>

Za kraj, klasična situacija - ona se sprema, on je spreman i luduje po kući ... Treba li išta više dodati?

12.03.2015. 20:00:00
http://m.metro-portal.hr/iritantne-stvari-koje-muskarci-stalno-rade/90563/