« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
WOW!

Imate li i vi rezervnog - muža?

Čak polovina žena se uopće ni ne zamara muškarcem iz snova, sigurne da će moći provesti život s njegovom zadovoljavajućom varijantom

Mali, drugi si na listi ...
Mali, drugi si na listi ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muževi

,

rezerve

Savršen muškarac i dalje je ideal velikom broju žena, no kako se ne može naći baš tako jednostavno, velik broj žena ima u glavi svog idealnog partnera s kojim bi željela proživjeti život.

Ipak, kako i dalje nema toliko velik broj usidjelica, očito postoji i neka rezervna varijanta, a upravo je to za temu istraživanja odabrao Daily Mail i pokazala se prava istina - čak polovina žena se uopće ni ne zamara muškarcem iz snova, sigurne da će moći provesti život s njegovom zadovoljavajućom varijantom.

>> Što kažu žene - kakav je savršen muškarac >>

Dobro, pitat ćete vi, pa o kome se to zapravo radi? Muž iz plana B obično je neki prijatelj, bivši dečko ili kolega s posla kojeg se uvijek drži u ladici, spremnog za akciju.

Da bi stvar za muškarce bila još gora, većina njih je otvoreno priznala da s takvim muškarcima namjerno održavaju odnose na granici flerta, kako bi bile sigurne da ga uvijek mogu uloviti ako propadne potjera za pravim.

>> Kako izgleda idealan muškarac za brak >>

Stoga, ako vas frendica ili kolegica s posla lijepo gleda - zapitajte se jeste li A ili B varijanta?

10.12.2015. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno