« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PRIRODNO

Hrana koja podiže i spušta libido

Ako niste poklonik malih plavih pilulica, evo što treba jesti da ne bi bilo problema u krevetu, a što treba izbjegavati iz tih razloga

Ovo će raditi probleme u krevetu ...
Ovo će raditi probleme u krevetu ... (Arhiva)
Više o

hrana

,

seks

,

libido

,

afrodizijaci

,

hrana loša za libido

Hrana ima prilično velik utjecaj na libido, pa nije loše znati što trebate jesti kako biste ga podigli i što treba izbjegavati da ne napravi problem u pogrešnom trenutku.

Što smanjuje libido:

Alkohol - jedna čaša diže raspoloženje i libido, sve preko toga napravit će vam probleme koji vam ne trebaju.

Mahunarke - sporo se i teško probavljaju, izazivaju nadutost i vjetrove koji vam definitivno ne trebaju prije akcije u krevetu.

Odrezak - sjajan izbor za ručak, loš za večeru. Zašto? Mijenja miris muškarcima, a istraživanje je pokazalo da muškarci najbolje mirišu kad tjedan dana ne jedu meso.

Pržena hrana - zasićene masti začepljuju krvne žile, ostavljaju osjećaj težine u želucu i potpuno ubijaju želju za seksom. 

Soja - izaziva vjetrove, a biljni spoj fitoestrogen oponaša ženski hormon, pa ako jedete puno soje, ne očekujte da ćete biti napaljeni.

Što podiže libido:

Avokado - pomaže srcu, automatski i seksu, jer vitamin E, kalij i vitamin B6 čiste krvožilni sustav i potiču cirkulaciju.

Bademi - cink, selen i vitamin E su, kao i u školjkama, izvor dobrog raspoloženja za seks.

Batat - kalij smanjuje rizik od erektilne disfunkcije, a beta-karoten će dati dovoljno vitamina A koji liječi neplodnost.

Jagode - antioksidansi u njima potiču cirkulaciju, pa i tamo dolje, a ako je umočite u tamnu čokoladu koja je bogata metil-ksantinom, neće biti problema.

Lubenica - malo kalorija, puno citrulina i likopena koji opušta i čisti krvne žile i radi čuda za cirkulaciju.

Sezam - pun je cinka, a može se praktično dodati u gotovo svaku hranu: juhe, salate, variva ili žitne pahuljice.

07.03.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno