« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Godišnji odmor s vašim limenim ljubimcem

Vaš klimatiziran automobil odvest će vas svakoga dana onamo kamo vi želite

(Corbis)
Više o

ljeto

,

godišnji odmor

,

proputovanje

,

na more autom

Upravo ste počeli razmišljati gdje biste se ove godine mogli zaputiti nakon što spakirate svoje kovčege i sjednete u svoj ugodan klimatiziran automobil? - Zašto se ne biste zaputili na proputovanje svojim automobilom?

Mnogo je prednosti vlastite male cestovne avanture. Ne morate plaćati skupe aviokarte, a možete se opustiti kao da ste kod kuće umjesto da morate slušati napornog mrzovoljnoj suputnika koji je nervozan jer ste vi dobili bolje mjesto iako to zaista nije vaša zasluga.

Za svoje putovanje možete snimiti svoj vlastiti soundtrack. Glazbu koja vam je tog ljeta posebno draga jer vam ugodni taktovi šapuću - opusti se i uživaj!

Cestovna avantura otvara vam bezbroj mogućnosti, a najviše uzbuđenja izaziva činjenica da će vaš godišnji konačno biti spontan, možete krenuti kamo želite, putem se dvoumiti, krenuti puteljkom, pronaći idealnu udaljenu plažu, posjetiti grad o kojem već dugo slušate, otići u svakom trenutku nekamo drugamo.

Osim toga proputovanje je odlično i opuštajuće toliko da vam ne trebaju ona tri putna kofera i dvije torbe pune cipela. Potpuno ste divlji, opušteni i nepredvidivi, a za to su vam potrebne sunčane naočale, kratke hlače, japanke, krema za sunčanje, ručnik i kupaći kostim. Sve ostalo spakirano u vaše kofere komotno možete ostaviti na mjestu gdje se u garaži do tada nalazio vaš limeni ljubimac. Ovo je ljeto za vas opušteno i nepredvidivo, a vi ste za njegovim upravljačem.

Piše: Emma Forrest, MWN
18.05.2009. 11:02:59
Novi komentar
nužno
nužno