« Žene
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
MALI UVID

Fascinantne činjenice o djevojkama i njihov pogled na veze

San svakog muškarca je da zaviri u ženski um i sazna što se točno od njega očekuje u danom trenutku, bilo da je riječ o osvajanju srca ili izbjegavanju svađa

Što sve zapravo žene misle
Što sve zapravo žene misle (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

Facebook

,

prvi spoj

,

muškarci i žene

,

ljubavna veza

,

laž

,

ženske fantazije

Do prepirke najčešće dođe kada se sugovornici raziđu u mišljenjima, a pritom energično brane svoje stajalište ne uvažavajući tuđe argumente. Iako muškarci i žene, dečko i cura, muž i žena mogu imati iste životne stavove na svijet gledaju iz drugačijih, spolom uvjetovanih, kutova i to može dovesti do nesporazuma, a potom i do energičnih svađa oko najtrivijalnijih stvari.

Kako bi izbjegli buduće konflikte donosimo vam najzanimljivije rezultate velikog istraživanja magazina Cosmopolitan koji je pitao čitateljice iz cijelog svijeta što vole, a što ne, koji su njihovi ciljevi i tajne želje, te što očekuju od partnera.

Tko treba plaćati na spoju? - Jedna trećina od 13 tisuća ispitanica smatra da su muškarci ti koji moraju snositi sve troškove izlaska, dok je 38 posto djevojaka za to da se ravnopravno podjele troškovi, odnosno da jedan izlazak plaćaju one, a drugi partner.

Facebook - Kako je Face socijalna mreža u kojoj ljudi imaju stotine, ako ne i tisuće prijatelja (poznatih ili ne) tako su zasigurno i prijatelji s bivšim partnerima, no to trenutnim djevojkama može smetati. Njih 34 posto uopće ne žele čuti da su njihovi momci prijatelji s bivšima, dok 27 posto ispitanica nema ništa protiv toga ali samo ako su osobno upoznale tu djevojku. Prijateljstvo s bivšom curom ne smeta 38 posto djevojaka.

Tko više zarađuje - Značajna većina ispitanica, njih 73 posto, apsolutno nema ništa protiv toga da zarađuju više novaca od svojeg partnera, dok 25 posto tradicionalnih žena smatra da je uspješan dečko ili suprug ultimativni statusni simbol.

Što bi promijenile kod vašeg partnera - Ponuđeni odgovor koji je dobio najviše glasova pokazao je da 11 posto ispitanica iz cijelog svijeta muči lijenost i nedovoljna ambicioznost njihovih partnera.

Fantazije  i želje- Oko 26 posto žena je u jednom ili u više navrata imalo prljave misli o partnerovim prijateljima, a njih 18 posto bi željelo da njihov momak ima veći penis. Kada već govorimo o željama, preko pola ispitanica htjelo bi da njihov partner uzima mušku kontracepciju kada bi ona postojala.

Najčešće laži i što se ne prašta - O broju seksualnih partnera lagalo je 35 posto žena koje su ispunile upitnik, a njih 54 posto je priznalo kako glume orgazam, no, s druge strane 85 posto bi ih se uvrijedilo da muškarac učini isto. Na pitanje da li bi ostavili partnera kada bi se udebljao njih 20 posto je odgovorilo potvrdno.       

01.04.2013. 20:30:00
Novi komentar
nužno
nužno