« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
MOŽEMO PREDAHNUTI

Facebook: Ne gasimo se 15. ožujka, tek počinjemo

Nismo dobili obavijest o gašenju pa nastavljamo nesmetano raditi, zapravo tek počinjem, priopćio je Facebook

Ne gasi se Facebook
Ne gasi se Facebook (Facebook)
Više o

Facebook

,

Mark Zuckerberg

,

gasi se Facebook

,

facebook gašenje

Vijest o gašenju Facebooka koju je objavio tabloid Weekly World News glasno je odjeknula među korisnicima koji su se na trenutak zabrinuli za sudbinu svoje omiljene društvene mreže. Ali samo na trenutak. Kako smo i pretpostavili u članku "Gasi se Facebook?" radi se o samo još jednoj lažnoj informaciji koju je za klikove/dolare pokušao lansirati američki tabloid. 

Mark Zuckerberg se ne želi vratiti svom starom načinu života, ne želi stati na kraj "tom ludilu" i nije psihički i fizički zasićen cijelim projektom. Direktor Korporativnih komunikacija Facebooka priopćenjem je demantirao vijest o gašenju 15. ožujka nakon što su ga mediji zatrpali pozivima i e-mailovima o sudbini Facebooka. "Nema govora o gašenju. Molimo vas da nam pomognete da stanemo na kraj toj gluposti", napisao je Larry Yu portalu Mashable.

Nekoliko minuta kasnije na službenoj stranici Facebooka na Facebooku (a gdje drugdje?) objavljena je kratka informacija korisnicima koja glasi: "Mi nismo dobili obavijest o gašenju, imamo puno posla pa ćemo jednostavno nastaviti raditi kao uvijek. Ne idemo nigdje, tek počinjemo."

Vijest o gašenju zvučala je posve nevjerojatno iz najmanje tri razloga: 1) Facebook je godinu započeo s novom milijunskom financijskom injekcijom za nove projekte, 2) Facebook ima preko 500 milijuna korisnika i bilo bi suludo jednostavno obrisati njihove podatke zbog "umora", 3) Weekly World News se već "proslavio" lažnim vijestima poput trača o trudnoći Michelle Obama, navodnom napadu svemirskih brodova itd.

10.01.2011. 12:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZarađujemMasno
    10.01.2011. 15:08
    ma gluposti tko bi ugasio nešto što mu donosi milijade dolara godišnje
  2. avatar
    xena
    10.01.2011. 16:07
    zapravo šteta. možda bi bilo najbolje da se ugasi i da se svi odviknemo od njega.
  3. avatar
    mirnesa
    09.04.2011. 13:27
    nedo mi Bog da se fb ugasi.Ko te gluposti objavljuje dabogda sebi jezik pregrizao pa nikada vise neprogovorio
  4. avatar
    nenad
    10.07.2011. 12:05
    da se ugasi, ja bi bio sretan jer bi svi opet isli van i odvikli se od tog
    marinesa, zapravo bih bio sretan, jer to je preslo ljudima u naviku i zarazu da budu an fejsu, umjesto za dogovorit se sa drustvom di ce i kad ce negdje ici i da popricaju ako se nemogu naci, a ne games i ostale gluposti
  5. avatar
    Matej
    11.07.2011. 11:08
    Nebi se nitko odvikao nego bih samo krenuli na razaranje myspace-a,twittera i sadasnjeg sto će doci za koji dan google plus-a....zato što je google plus skoro isti kao i facebook....tako da ništa od zatvaranja društvenih mreža i gubitka korisnika na net-u
  6. avatar
    WalkeR
    11.07.2011. 16:17
    ZA OVISNIKE LOSE , ZA NAS NORMALNE DOBRO I SVEJEDNO :P
  7. avatar
    dina
    04.10.2011. 16:49
    meni je sve jedno ja i tako nejdem puno na fejs ali ipak nekad se zazelim fb
Novi komentar
nužno
nužno