« Muškarci
objavljeno prije 9 godina
NIJE PMS :)

Draga vam je nervozna? Evo zašto je tako!

Kad je žena lagano (ili jako) nervozna, muškarci će za to obično lakonski okriviti PMS i okrenuti se na drugu stranu, no razloga ima puno više

Ne, PMS nije jedini krivac
Ne, PMS nije jedini krivac (Shutterstock)
Više o

žene

,

stres

,

nervoza

,

intuicija

Žene su često nervozne zbog PMS-a, no ako mislite da je to jedini razlog, grdno se varate - ima ih više i svi su vrlo, vrlo opravdani. Tako se, primjerice, žene gleda drugačije od muškaraca u mnogim situacijama, pogotovo kad su u pitanju djeca koja uvijek moraju biti savršena.

Uz to, ženama dokazano treba više sna od muškaraca, no kako većinom rade dvije smjene - jednu na poslu, a drugu u kući, nerijetko idu zadnje spavati i prve se dižu. Rješenje je jednostavno - pomozite dragoj i neka ona bude ta koju će probuditi miris svježe skuhane kave, a ne vi.

Ženski je karakter različit od muškog i njima je nužno potrebno da se čuje i uvaži njihovo mišljenje o svim zajedničkim pitanjima, pa makar muškarac mislio da se radi o isključivo muškim stvarima. Takvo isključivanje na žene djeluje vrlo loše i posljedica je - nervoza.

I da, žene su intuitivnije od muškaraca i tim svojim šestim čulom mogu prepoznati probleme prije nego što se i pojave, što im izaziva nervozu. Još će se više iznervirati ako dragi jednostavno prijeđe preko njihovih upozorenja i nastavi po svom. 

Stoga, posvetite više pažnje dragoj i nervoze će biti puno, puno manje ...

07.05.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno