« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ČUDO

Čega se muškarci odriču zbog žena

Svaki pravi muškarac odreći će se nekih stvari kad nalete na pravu ženu koja će ih na to insprirati, a ne pokušati nagovoriti ili natjerati

Kad nalete na pravu ...
Kad nalete na pravu ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

navike

,

odricanje

Muškarci se ponašaju kako žele što duže mogu, naravno, no u jednom će trenutku naići na onu pravu i tada će se dragovoljno odreći nekih svojih navika. 

Na prvom je mjestu - ego koji je najpotentniji u '20-ima, a upravo bi tamo i trebao ostati. S godinama dolazi svijest o tome da nisu savršeni i da još uvijek moraju puno toga naučiti, a prava žena u njihov život unosi svježu perspektivu i drugačije poglede na (su)život.

Kratkoročno razmišljanje također će brzo nestati iz muške glave - više nema življenja u trenutku i nebrige za dalju budućnost. Žene znaju da nije lako planirati život s osobom koja nema tu naviku, pa će se potruditi to objasniti na sve moguće načine.

Loše navike tipa prečestog opijanja, nebrige o zdravlju i neracionalnog trošenja novaca trebaju nestati jer će tek rijetke žene pristati na vezu s takvom osobom.

Nezrelost je sljedeća - sklonost izbjegavanju obaveza jedna je od glavnih muških karakteristika, no kad nalete na onu pravu, počinju prilagođavati pristup.

Za kraj - potreba da su uvijek u pravu. Naravno da će biti nesuglasica, no povremeno treba saslušati mišljenje partnerice i uvažiti ga, makar to značilo mijenjanje nekih svojih navika.

17.09.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno