« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Beauty trikovi koji pomlađuju

Ako i niste baš mladoliki, šminka može napraviti čuda za vaš izgled, a što je najvažnije, to će napraviti prilično diskretno i nevidljivo

I malo šminke radi čuda
I malo šminke radi čuda (Arhiva)
Više o

ljepota

,

savjeti

,

šminka

,

mladolik izgled

,

mladolikost

Šminka od nas može napraviti što god poželimo, tvrde vizažisti, a kad pogledamo razne video uratke na YouTube, složit ćemo se s njima. Stoga, ne bi bilo loše zapamtiti ovih par jednostavnih savjeta kako ukloniti priličnu količinu godina s lica.

Odaberite kvalitetnu podlogu ili puder koji je pogodan za vaš tip kože i savršeno se uklapa u vašu boju tena. Isprobavajte danima ako treba, ali stapanje mora biti savršeno, inače ćete se samo postarati. Stručnjaci predlažu mineralni make-up koji je puno lakši i ne izgleda kao da ste stavili masku na lice.

Obrve također treba urediti - one s godinama dobivaju sijede i postaju tanje, pa ih pažljivo oblikujte i po potrebi naglasite specijalnim gelom za obrve ili olovkom.

Rumenilo bi trebali koristiti svaki dan, jer će vas i malo rumenila na obrazima trenutno pomladiti, stoga ne pretjerujte, nego decentno istaknite jagodice.

Za kraj, usne postaju tanje s godinama, no ako koristite ruževe neutralnih boja ili sjajila prirodnih nijansi, stvorit ćete dojam punijih usana.

I to je to!

18.04.2015. 11:28:00
Novi komentar
nužno
nužno