« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
SAVJETI :)

8 stvari koje pale žene bez greške ... valjda?!

Žene se pale na raznorazne stvari, no neka su istraživanja došla do zaključaka koje možemo mirno proglasiti lagano čudnima, a poneke i - bizarnima

S Ferrarijem greške - nema
S Ferrarijem greške - nema (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

zaljubljenost

,

privlačnost

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate bukvalno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma. No, ako ste oznojeni sretnik u crvenom koji u garaži ima parkirani Ferrari te prijateljicu lezbijku, a u frižideru svježih krastavaca i banana za večeru, k tome dubokog glasa i savršenih plesnih pokreta desnog koljena vjerojatno nemate potrebe za ovakvim člancima. Naravno, u svoj toj priči ne zaboravite biti gospodin.

Desno koljeno

Dokazano je da plesni pokreti mogu uzbuditi i privući pažnju pripadnica ljepšeg spola. Ponajviše ako se koncentrirate na razne veće, odnosno primjetnije pokrete, a ponajviše na stalne pokrete desnog koljena. Medicinski časopis Biology Letters potvrdio je da su žene sklonije određenim pokretima mužjaka koji pleše, a ponajviše prate određene pokrete specifičnih područja tijela. Iz nekog razloga među njima je i desno koljeno. Pokušajte. Nemate što izgubiti.

Ferrari

Da, dokazano je da Ferrari i slični snažni automobili izazivaju povišenje testosterona u slini ženske osobe, što pak upućuje na povećanje seksualnog uzbuđenja. Ukoliko ne posjedujete Ferrari ili neku sličnu mašinu, nabavite dobre glasne zvučnike za par stotina kuna i dovedite djevojku na večernju igru Star Wars Battlefronta. Govorimo o zvučnim efektima.

Lezbijke

Naravno, ženske osobe, za razliku od muškaraca mogu doživjeti seksualno uzbuđenje prema pripadnicima oba spola. Dakle, tu su one znatno drugačije od muškaraca. Rezultat je to istraživanja znanstvenika Northwestern sveučilišta u Illinoisu. Studija također sugerira da su žene fleksibilnije po pitanju seksualnih stimulansa, što ih opet znatno razlikuje od muške ne-fleksibilnosti. No, u jednom su slični, a to je da oba spola mogu osjetiti seksualnu uzbuđenost kad su u pitanju lezbijke.

Darth Vader

Ne mislimo pritom na vašu Star Wars kolekciju već na vaš glas. Jedna studija iz 2007. godine govori o tome da su muškarci dubljih tonova glasa dominantniji, zdraviji i snažniji od recimo muškaraca glasa Bečkih dječaka.

Postoji jedno istraživanje, više brojenje nego istraživanje, koje je provedeno na oko stotinu muškaraca i žena iz Tanzanije, a gdje je ustanovljeno da su muškarci s dubljim tonovima imali puno više djece od raznih beliebera tog sela. Osim toga tu je i Barry White te njegovih osmero djece.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

03.01.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno