« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina
JEZIK ZA ZUBE

7 stvari koje ne biste trebali otkriti o sebi

Vaše navike, fetiši, fantazije, zločini i seksualni problemi ne zanimaju baš svakoga pa je bolje da ih zadržite za sebe

Neke stvari trebaju ostati vaša mala tajna
Neke stvari trebaju ostati vaša mala tajna (Dreamstime)
Više o

plaća

,

seks

,

zločin

,

fetiš

,

tajne

,

navike

Svatko od nas ima neke tajne, bizarne i neobične navike. Ne bojte se! Niste jedini koji skupljaju poštanske markice ili su opsjednuti plišanim igračkama ili su uhvatili „starce na djelu" kad im je bilo 11 godina ili tko zna što još. No, samo zato što se slične stvari događaju i drugima to ne znači da morate razglasiti na sve strane baš sve o sebi.

Bolest

Da, peh je ako baš vas zakači neka bolest, no nitko ustvari ne želi slušati o psorijazi ili o tome kako vam se žulj na peti gadno zagnojio. I ako želite zadržati prijatelje ni ne pomišljajte na to da im kažete kako ste imali svinjsku gripu. Ako baš želite razgovarati o bolestima i zdravlju, odite liječniku.

Seks i ostale stvari

Ne brinite, niste jedini koji brzo „završe" niti ste jedini koji niste okusili čari orgazma. Svejedno, pričati o vlastitim seksualnim nedaćama na zidu Facebooka uopće nije ukusno. Zadržite svoje disfunkcije i bolesti za sebe umjesto da se hvalite s divljim i neobuzdanim (u puno slučajeva nepostojećim) seksualnim životom.

Navike iz djetinjstva

Mokrili ste u krevet do 15. godine. Sisali ste palac do petog osnovne. Doveli ste imaginarnog frenda ili frendicu u školu. Ma sve je to sjajno. Ali kad o tome počnete pričati pred drugima, to je onda neprijatno. Pa čak i malo zastrašujuće. Svaki klinac je radio čudne stvari, no, to ne znači da od toga možete ispričati dobru priču za svačije uši. Držite svoje perverzije iz djetinjstva zakopanima i počnite se hvaliti s izmišljenim anegdotama o tome kako ste izgubili nevinost u prvom srednje ili kako niste operirale grudi već su prirodno porasle za broj dva.

Plaća

Novac. Zlo. Zlo je to. Ako ga previše zarađujete, drugi su ljubomorni i zavidni. Ako ga zarađujete premalo, ljubomorni ste i zavidni. Pa čak i vam se podsmjehuju. Kako god da okrenete, novac nije dobra tema za razgovor. Djela govore više od riječi - ako imate para počastite dečke pićem ili djevojke tretmanom ljepote. Kad ga nemate, predložite onima koji se njime hvale da to učine.

Zločini

To što su vas uhvatili s lažnom osobnom dok ste bili na faksu je fora. Uhapsili su vas zbog poticanja na prostituciju dok ste trebali biti na nogometnoj utakmici vlastita sina, pa to je tragično. No, to nisu stvari koje bi trebali znati svi u vašem susjedstvu. Ako ne želite biti osoba od koje svi sklanjaju djecu kad prolazite ulicom, držite jezik za zubima.

Ljubavni jadi

Kad žene čuju muškarca kako mu sve ruže cvjetaju u vezi i da priča lijepo o vlastitoj partnerici sjatit će se na njega bez imalo zadrške i diviti se što još uvijek postoje sjajni momci. No, kad počne kukati i kukumakati zbog čega je mrzi ili mu ide na živce, to nikoga ne zanima.

Bizarni fetiš

To što svaki vikend obilazite buvljake kako biste kupili nove keramičke anđelčiće nije fora već bizarno. Možda i jeste emotivno povezani s vlastitim fetišima - ne mora se uvijek raditi o tjelesnom zadovoljstvu - no, drugima možete izgledati poput psihopate ili serijskog ubojice. Zadržite svoje bizarnosti, perverzije, fantazije i slične stvari za sebe.

18.05.2013. 17:42:00
Novi komentar
nužno
nužno