« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
MA DA?

5 znakova da mu nije samo seks na pameti

Ako niste sigurni da muškarac koji vam se sviđa želi nešto više od golog seksa, evo pet znakova koji će vam to potvrditi

Razmišlja li ozbiljno o vama?
Razmišlja li ozbiljno o vama? (Arhiva)
Više o

seks

,

veza

,

muškarac

Žene od muškaraca ne traže samo površan interes i seks već osjećaje i vezu... a kako bi to trebalo izgledati, rijetko tko zna unaprijed.

Stoga, ako vam je takva ideja u glavi, a niste sigurni da muškarac koji vam se sviđa želi nešto više od golog seksa, evo pet znakova koji potvrđuju da je čovjek ozbiljan.

Brzo reagira - brzo odgovara na pozive i nikad ne pušta ženu da čeka njegov odgovor kao što to rade muškarci koji se samo žele malo poigrati.

Obraća pozornost - važne su mu stvari koje su važne i njegovoj dragoj, jer misli dugo ostati u blizini pa ga zanima sve što treba znati o ženi.

Pogled - u očima se vidi sve, pa tako i požuda ili ljubav...

Radi planove - frajeri kojima je samo seks na pameti bježe od planiranja kao vrag od tamjana, dok je želja za planiranjem jasan pokazatelj da ima ozbiljnije ideje s vama.

Upoznaje dragu s prijateljima - kao što je ženama važno mišljenje prijateljica, tako je i muškarcima bitno što će njegova ekipa reći o dragoj.

E, ako naletite na takvoga... čuvajte ga kao oko u glavi.

08.07.2017. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno